Samsung koopt mSpot om rundvlees cloud media

Samsung heeft ingestemd met de Amerikaanse mobiele bedrijf, mSpot verwerven als onderdeel van de inspanningen om de cloud-based entertainment services zoals muziek, video en radio aangeboden op de apparaten te stimuleren.

Palo Alto, Californië gevestigde mSpot zei in een persverklaring woensdag de overname zou ook zijn wolk en streaming aanbod uit te breiden naar een bredere basis van de wereldwijde entertainment fans. “De combinatie zal uitbreiden mSpot’s topklasse cloud en streaming-diensten, terwijl Samsung’s mobiele en tablet entertainment aanbod verder te verbeteren. MSpot entertainment diensten zullen een belangrijke geïntegreerd aanbod op de onlangs aangekondigde Samsung mobiele apparaten,” zei hij.

T.J. Kang, senior vice president van Samsung Electronics ‘Media Solution Center, zei in de verklaring: “mSpot deelt onze visie om een ​​best-in-class cloud en streaming entertainment-ervaring voor consumenten, en ze hebben het een back-up met innovatieve technische oplossingen uit een groot technisch team. ”

mSpot CEO Daren Tsui toegevoegd: “Samsung is ongeëvenaard in termen van wereldwijde bereik en geavanceerde apparaten, met onze gecombineerde middelen, zijn wij op zoek naar het herdefiniëren van mediaconsumptie over de mobiele heelal met cloud services.

Financiële details van de transactie zijn niet bekendgemaakt, maar de verklaring zei de overname zou de volledige reikwijdte van de technologie, de activa en human resources onder mSpot bevatten. Opgericht in 2004, het bedrijf stelt gebruikers in staat op te slaan en stroom entertainment content zoals films en muziek van het internet om hun mobiele apparaten.

Volgens een aparte Yonhap rapport woensdag, werd de deal gespeculeerd rond 10000000000 ₩ (US $ 8.700.000) zijn.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia