RIM om het toetsenbord af te zien met BlackBerry 10

Het krediet:

De BlackBerry met de beroemde fysieke toetsenbord zal zijn nergens in de buurt van BlackBerry 10, althans op het eerste. RIM heeft bevestigd aan de Seattle Times dat de eerste toestellen om eind dit jaar verschijnen met BlackBerry 10 binnen zal niet toetsenborden hebben.

De eerste BlackBerry 10 telefoons zal beschikken over touch screens met slechts virtuele toetsenborden. Er zullen toestellen met fysieke toetsenborden na de eerste poging, maar geen woord wanneer die zou kunnen verschijnen.

BlackBerry 10 is de volgende grote versie van het besturingssysteem van RIM dat het bedrijf hoopt dat het in de moderne tijd zal brengen. Demonstraties van de volgende versie gegeven eerder dit jaar laten zien dat BlackBerry 10 toont real belofte.

RIM is in wanhopige zeestraten en is wedden de boerderij op BlackBerry 10 om dingen afvlakken en breng het in de toekomst. De beslissing om virtuele toetsenbord eerst gaan kunnen belemmeren dat nivellering zo veel zakelijke BlackBerry-gebruikers doen op de uitstaande fysieke toetsenborden op de meeste toestellen van RIM. BlackBerrys met virtuele toetsenborden hebben niet goed gedaan in het verleden en natuurlijk RIM hoopt BlackBerry 10 zal het verschil te spellen.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op water weerstand, vijf kleuren