Reviews website Glassdoor verhoogt $ 70.000.000 onder leiding van Google Hoofdstad

Glassdoor kondigde dinsdag aan dat het een financiering van $ 70.000.000 geleid door Google Kapitaal en Tiger Global heeft gesloten, waardoor het bedrijf de financiering van in totaal circa $ 160.000.000.

The Mill Valley, Californië gevestigde bedrijf, dat in 2008 gelanceerd, biedt werkzoekende hulpmiddelen zoals werkgever ratings en reviews, CEO goedkeuring ratings, salarisgegevens van functietitel en werkgever interview reviews en foto’s office.

de experts brengen u volledige dekking van de 2015 International CES, en schuren de showroom naar de heetste nieuwe tech gadgets rond.

En terwijl het vooral bekend staat om zijn reviews en rankings, heeft Glassdoor bouwde ook een levendige online community voor werkzoekenden en recruiters die 27 miljoen geregistreerde leden heeft. Zij stelt bedrijven zoals Facebook, HP, Dell, Intuit en Twitter als werkgever klanten die de database van sollicitanten en het werven van instrumenten te gebruiken om te jagen voor gekwalificeerd personeel. In totaal zijn ongeveer 2.000 bedrijven maken gebruik van Glassdoor’s branding en het werven van gereedschappen en meer dan 31.000 gebruik maken van haar haar vrije Werkgever Accounts beschikken om te reageren op anonieme recensies.

Geen specifieke plannen werden gelegd voor het gebruik van de nieuwe financiering, maar Glassdoor CEO en mede-oprichter Robert Hohman liet doorschemeren dat het zal worden gebruikt om het bedrijf de dienstverlening uit te breiden en het vergroten van haar wereldwijde aanwezigheid, die reeds is voorzien van ruwweg 190 landen. Het bedrijf heeft ook onlangs zijn eerste niet-Engels website en apps in Frankrijk gelanceerd.

Met een wereldwijde werving en arbeidsmarkt 90000000000 $, er is een enorme kans om te groeien “, zegt Laela Sturdy, partner bij Google Capital, in een voorbereide verklaring.” Glassdoor taak van de database, geavanceerde zoekfuncties en groeiend wereldwijd publiek zijn het aantrekken van zowel werkzoekenden en werkgever adverteerders.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen