Pre-orders voor ‘iPhone 7’ gekletst om te beginnen 9 september, vóór 16 september vrijgave

Apple’s rumored volgende generatie iPhone zal beschikbaar zijn voor pre-order op 9 september en in winkels worden uitgebracht op 16 september, volgens bekende leaker @evleaks.

“Bevestigd:. Pre-orders beginnen op de 9e U kunt de startdatum evenement extrapoleren van daar,” zei @evleaks op woensdag.

De “iPhone 7” gelooft waterbestendigheid, opnieuw ontworpen antenne bands, een verbeterde processor, en geen hoofdtelefoonaansluiting te zijn verbeterd. Het is waarschijnlijk dat Apple zal blijven met zijn twee-size aanpak.

De informatie voor de release van de volgende generatie iPhone zijn niet gedeeld door Apple.

Het bedrijf zal naar verwachting een evenement te houden in de week van 5 september, waar het de nieuwe handset zal onthullen en laat iOS 10 aan de massa.

: Vijf functies van de iPhone 7 nodig heeft om vooruit te blijven van Android

Apple kondigde woensdag dat het verkocht haar 1000000000 iPhone, vorige week. De omzet voor de iPhone hebben in een daling van de afgelopen twee kwartalen – als de verkoop in China zijn gedaald, is de markt verzadigd raken, en de klanten wachten op de nieuwe handset.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië