Het internet IPv4-adres bedrijf

We weten allemaal dat we van IPv4, het oude-stijl Internet Protocol (IP) adressen) loopt. Als je in het netwerk bedrijfsleven, weet je dat je nodig hebt om te beginnen over te schakelen naar IPv6 binnenkort. Wat je misschien niet al weten is dat je nog steeds kunt kopen IPv4-adres blokken zelfs als uw regio is officieel van hen. Onlangs heeft de American Registry for Internet Numbers (ARIN) de Regional Internet Registry (RIR) voor de VS, Canada, en het Caribisch gebied “gevoerde beleid ARIN-2011-1: ARIN inter-RIR Transfers. Dit beleid biedt de mogelijkheid voor organisaties om adresruimte bewegen tussen de regio’s en verwijdert de grenzen van de groeiende IPv4 transfermarkt. “; In overeenstemming met het beleid ARIN-2011-1, zal ARIN nu toe dat de overdracht van IPv4-adressen aan gekwalificeerde gebruikers in de APNIC [ de RIR voor de Asia Pacific] regio, zei John Curran, president en CEO van ARIN. Dit betekent dat de vervoerders, bedrijven, universiteiten en andere organisaties in de regio Azië-Pacific die in aanmerking kunnen IPv4-adressen van gebruikers in Noord-Amerika, die ze kunnen hebben beschikbaar zal zijn;. De regio Azië-Pacific was de eerste die volledig uit te lopen van Internet IPv4-adressen in 2011. de laatste IPv4-adres blokken werden verkaveld aan de RIR’s door de Internet Corporation voor Assigned Names and Numbers (ICANN) in februari 2011; in een e-mail interview, Curran zei dat “in de regio ARIN elke ISP of eindgebruiker organisatie kan de ontvanger van een [IPv4] overdracht zijn. “in de woorden van de dag dat de Verenigde Staten en Canada opraken van de IPv4-adres blokken, die naar verwachting begin augustus 2013 komen, kunnen ze kopen andere bedrijven niet met behulp van hun IPv4-adres blokken of uit RIR’s, zoals de Afrikaanse Network Information Center (AfriNIC). AFRNIC wordt niet verwacht van IPv4-adres blokken lopen tot 2019.; Waarom is ARIN om dit te doen? Curran legt uit: “Terwijl; bedrijven zijn het maken van grote vooruitgang verhuizen naar IPv6, (bijvoorbeeld de World IPv6 Launch Day), is het ook zinvol voor organisaties die een beetje meer tijd nodig hebben om te kunnen extra IPv4-adresruimte verkrijgen van die ( ongeacht de regio) die het hebben en in staat zijn om het vrij te maken voor een betere benutting elders. “; Volgens Curran, zoals IPv4-adres” transfers worden afgehandeld via coördinatie processen tussen de RIR’s “Peter Thimmesch, voorzitter van Addrex, een wereldwijd. marktplaats voor de verkoop van IP-nummer blokken, denkt niet dat ARIN is volkomen juist in zijn uitleg van de situatie;. Thimmesch zei: “Addrex verheugd over de recente goedkeuring van de inter-RIR overdracht beleid voor de ARIN’s geleasd IP-nummer blokken aan haar leden , gehouden onder een restrictief illusoire services contract, dat deze in staat moet stellen beter afgestemd op de rechten van de eigenaren van de “legacy” al blokken te worden. Helaas is er nog beperkingen op deze plaats gecontracteerde IP aantal blokken, dat een klein gedeelte van de meer dan een miljard uitgetrokken-but-ongebruikte nummers. Het is van cruciaal belang voor de stabiliteit van het internet voor de markt gebaseerde oplossingen te worden gehinderd door controles uitsluitend geplaatst in het voordeel van het houden van beweerde gezag door deze weinige organisaties over hun leden “; De bottom line:. U kunt nog steeds het IPv4-adres blokken je nodig hebt door je RIR of via een IPv4-adres veiling broker zoals Addrex. Uiteindelijk echter, moet u om te verhuizen naar IPv6. Zelfs met een vrije markt om iemand delen van de overige adressen zijn er gewoon niet genoeg om rond te gaan voor een wereld waarin steeds meer mensen lopen rond 02:58 Internet-apparaten elke dag .; Verhalen; IPv6 groei explodeert; IPv6: Wanneer heb je echt nodig om over te schakelen; Windows 8 gaat naar IPv6 Internet; IPv6: Het is het einde van het internet als je het weet, en ik voel me prima, Do not Panic! Het is slechts het internet lopen uit van Adressen

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia