Zoho voegt sociale marketing, sales intelligence core CRM dienst

SMB cloud apps ontwikkelaar Zoho is op zoek chique met een nieuw aanbod dat de kern van CRM-aanbod met meer dan een half dozijn andere diensten die het bedrijf biedt als afzonderlijke diensten combineert.

Het nieuwe product, genaamd CRM Plus, zal worden geprijsd op $ 50 per gebruiker, per maand, zei Raju Vegesna, het bedrijf primaire product evangelist. “Dit is de eerste bundel, zult u veel van deze vooruit zien,” zei hij.

De mogelijkheden in CRM Plus-reeks van sociale en e-mail marketing tools om een ​​van zijn nieuwere innovaties, een real-time sales intelligence service genaamd SalesIQ.

De tool helpt verkopers filteren en prioriteren van de vooruitzichten op basis van vooraf bepaalde parameters, zoals hoe een persoon landde op de website van het bedrijf.

Leads gesegmenteerd en gevisualiseerd als een reeks concentrische ringen. Het is zelfs mogelijk dat ze gesprekken met bezoekers van de website (zie hieronder.) Te starten.

Nog een gloednieuwe dienst stelt bedrijven in staat om informatie uit hun Google AdWords-accounts te vangen en te trouwen met CRM-data.

Zoho’s nieuwe aanbod wordt voornamelijk gericht op middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar workflows tussen verkoop en marketing teams automatiseren.

Hebben alle deze functionaliteit niet willen? Het is nog steeds mogelijk om a la carte abonnementen voor afzonderlijke diensten Zoho’s te krijgen.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Facebook’s Fit SMB tour: Grassroots, Lookalike Audiences versus Google, Google lanceert nog een ander hulpmiddel om kleine en middelgrote bedrijven online te krijgen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen