Zoho voegt meer zekerheid, sociale cloud suite

Zoho onlangs gelanceerde drie producten aangeprezen om ondernemingen te helpen verbeteren van de samenwerking, het beheer van wachtwoorden, en verbetering van customer service management.

De productiviteit softwareleverancier biedt momenteel meer dan 25 online applicaties en heeft meer dan 6 miljoen klanten wereldwijd. De drie nieuwe producten zijn

Het bedrijf zei dat de nieuwe producten werden ontworpen om zowel grote als kleine organisaties te helpen “hun interne potentiële samenwerking verbeteren, het oplossen van de veiligheid en het wachtwoord problemen, en bouwen hun sales leads”.

Zoho Pulse werkt als een social networking tool, vergelijkbaar met Yammer, en is ontworpen om zakelijke samenwerking binnen organisaties te verbeteren. Met deze tool kan een bedrijf een eigen, sociaal netwerk op te zetten om de communicatie en samenwerking binnen de organisatie alsook geselecteerde afdelingen en gebruikers aan te moedigen.

Het is beschikbaar in de Professional Edition voor US $ 2 per gebruiker per maand, terwijl de Enterprise Edition is geprijsd op US $ 5 per gebruiker per maand. Zoho biedt ook een gratis versie voor een onbeperkt aantal gebruikers, maar alleen voor de openbare groepen, geen prive-sleutels. Alle drie de edities zijn beschikbaar op de iPhone en Android.

Zoho Vault wordt aangeprezen als een, veilig, makkelijk te gebruiken online password manager. Het creëert een centrale repository die de privacy van gegevens voor bedrijven die op zoek te slaan, te organiseren, beheren en veilig hun wachtwoorden, online referenties, financiële administratie, en andere gevoelige gegevens te delen mogelijk maakt. Het stelt bedrijven in staat om verschillende toegangsrechten toe te wijzen op basis van verschillende gebruikersprofielen.

Wachtwoorden worden versleuteld met de nieuwste encryptie-standaard, AES-256. Het wachtwoord, waarbij de gebruiker invoert om de software die wordt gebruikt als een versleutelingssleutel, wordt niet opgeslagen op de Zoho Vault server of computer of telefoon van de gebruiker.

De Personal Edition van de software is gratis en ondersteunt een gebruiker, terwijl de Enterprise Edition is US $ 1 per gebruiker per maand en ondersteunt een onbeperkt aantal gebruikers. De app is beschikbaar voor iPhones.

Zoho Leads is een ander iOS-app die genodigde badges op evenementen kan scannen en rechtstreeks aansluiten op de gastheer, CRM, systeem. Dit stelt bedrijven in staat de voorsprong eigenaren gemakkelijker toe te wijzen, notities en taken direct toe te voegen.

Zoho Pulse, een tool ontworpen om bedrijfsbrede samenwerking en communicatie te ondersteunen; Zoho Vault, een online password manager voor teams en bedrijven, en, Zoho Leads, een iPhone app die kentekens scant en maakt rechtstreeks verbinding met CRM van de onderneming (customer relationship management) systeem.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Zoals gebeurtenissen steeds meer gebruik van QR-codes om deelnemers informatie te kapselen, de verkoper zei dat de Leads app kan vastleggen belangrijke bezoekersgegevens helpen. In gevallen waarin de QR scannen mislukt, de app maakt gebruik van OCR. Het kan ook worden gebruikt als het scannen van visitekaartjes app.

Ik denk dat Zoho Leads klinkt erg interessant en nuttig. Het doet pijn, hoewel, dat de app werkt alleen op de iPhone. Als een Windows Phone gebruiker, ik ben meestal teleurgesteld met Zoho over zijn gebrek aan steun voor het Microsoft-platform, en met de Vault en Leads aanbod, de vendo heeft ook vervreemd Android-gebruikers.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie