Xero Touch for Android, First Take: sterk verbeterde mobiele native Xero client recensie

Online accounting specialist Xero heeft een nieuwe Android-app uitgebracht, mijdend HTML5 in het voordeel van inheemse codering, net als bij de uitvoering ervan Apple iOS. Veel vlottere dan de vorige versie, de nieuwe inheemse Xero Touch app voldoet ook aan de nieuwste Android richtlijnen interface.

Het speelt ook catch-up met de Apple implementatie in termen van functionaliteit, een van de meest opvallende toevoegingen zijn automatische bank verzoening. Hierdoor kunnen Android-gebruikers om hun rekeningen te verzoenen Xero tegen elektronische bankafschriften van het comfort en gemak van hun mobiele apparaat.

De gratis Xero Touch app kan worden gedownload van de Google Play-app store en gebruikt om in te loggen op een bestaand Xero rekening met ofwel de bijbehorende gebruikersnaam en wachtwoord, of, eenmaal verbonden, door het toekennen van een 4-cijferige pincode die account.

Zoals je zou verwachten, is de interface vergeleken beneden, wat resulteert in een stuk minder rommel in vergelijking met de versie van de browser. We probeerden het op een smartphone en een tablet, de eerste aanloophaven als een eenvoudige dashboard met banktegoeden (met inbegrip van PayPal) samen met factuur en kosten samenvattingen. Individuele tabs neem je dan aan elk van deze te beheren in meer detail met een ander naar de lijst Xero contacten.

Dat is echter over het – als je verwacht om te kunnen leveranciers, rapporten, file BTW-aangiften te betalen of het uitvoeren van andere dag-tot-dag management taken van de nieuwe app, voor te bereiden worden teleurgesteld. Maar dat is niet wat Xero Touch is alles over, het is gewoon een hulpmiddel om transacties te worden vastgelegd en verwerkt op de verhuizing naar kleine bedrijven in staat om te verblijven op de top van hun financiën, ongeacht de locatie – iets wat het doet het erg goed.

Het opvoeden van een nieuwe factuur, bijvoorbeeld, bleek zeer snel en eenvoudig, en omdat het eindresultaat direct kunnen worden gemaild van de host mobiele het maakt het makkelijker op de hoogte blijven van het proces in plaats van aan te denken om later inhalen. Op dezelfde manier als het gaat om kosten, de Xero Touch app stelt gebruikers in staat om up to date te blijven met hun uitgaven, met een handige mogelijkheid om een ​​foto van een ontvangst te nemen en bevestig deze aan een last record. Ook dit werkte goed, het enige probleem dat een limiet van één beeld per koste plaat – hoewel de plaat zelf meerdere objecten kan bevatten en de iOS-app kun je meer hechten.

Zoals voor de gastheer online boekhouden service, Xero zich verder geactualiseerd en uitgebreid met veel van de tekortkomingen geconstateerd in onze, 2012 beoordeling, nu aangepakt. Omissies, zoals ondersteuning voor online indienen van BTW-aangiften met HMRC, bijvoorbeeld, werden vorig jaar (2013) toegevoegd in maart. Payroll-mogelijkheden zijn ook verbeterd, evenals de mogelijkheid om elektronische rekening feeds te krijgen van de grote Britse banken in plaats van handmatig omzetten en met elkaar te verzoenen verklaringen. Steun voor bestellingen – een van de meest gestelde voor de functies – was ook vorig jaar toegevoegd.

Pricing blijft hetzelfde, en geen beperkingen op het aantal gebruikers dat een Xero rekening is het nog steeds opmerkelijk betaalbaar kunnen delen. Plannen beginnen bij slechts £ 9 / maand (ex. BTW), hoewel dat voor zeer kleine ondernemingen; de meeste klanten zullen moeten betalen £ 20 / maand voor onbeperkt Standard plan, of £ 25 / maand om multi-currency ondersteuning en meer toe te voegen opslagruimte. Zoals met de meeste cloud-gebaseerde services, kunt u proef Xero jezelf gratis.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xero: de ontvangende dienst

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop