Turnbull belooft AU $ 60m voor mobiele blackspots ronde 3

Een herkozen Coalitie regering zou een extra AU $ 60.000.000 aan de derde ronde van de mobiele verkeersonveilige locatie tot een verdere 900 mobiele torens te bouwen of upgrade te financieren, heeft de Australische premier Malcolm Turnbull aangekondigd.

“Vandaag zijn we hier aankondigen op Anglesea de derde ronde van de mobiele telefoon blackspots programma AU $ 60.000.000,” zei Turnbull op dinsdagochtend.

De grootste klacht over telecommunicatie is ‘mijn mobiele telefoon niet zal werken’. Dus moesten we onze eerste ronde, toen we AU begaan $ 100.000.000 en leveraged AU $ 380.000.000 totale uitgaven voor iets minder dan 500 nieuwe basisstations, waarvan 3.000 uit 6000 genomineerd blackspots aangepakt.

De tweede ronde, die Fiona [Nash] verblijft op als de minister voor regionale telecommunicatie, is een andere AU $ 60.000.000 eerder aangekondigd. We verwachten dat rond 900 verder blackspots pakken.

En deze derde ronde hier zijn we vandaag aankondigen, een derde ronde van AU $ 60.000.000, waarvan de totale toewijding aan AU $ 220.000.000 zal brengen, dat gaat naar een andere 900 blackspots pakken.

Brengen de persconferentie terug naar de verkiezingscampagne, zowel Turnbull en Nash benadrukte dat terwijl de Arbeid was in de regering, is het “nooit een cent uitgegeven aan it”.

“Mobile-connectiviteit is een cruciaal onderdeel van de dagelijkse sociale en zakelijke interactie, en het is van vitaal belang voor de persoonlijke veiligheid,” Turnbull en Nash zei in een gezamenlijke verklaring.

Ons programma staat in contrast met de vorige Labour-regering, die niet aan een enkele dollar toekennen van publiek geld om het probleem aan te pakken.

De eerste ronde van de mobiele Blackspot financiering werd geopend in december 2014, met Telstra en Vodafone het veiligstellen van AU $ 185.000.000 in de financiering van de overheid tot 499 mobiele zendmasten in heel Australië op te bouwen of te upgraden.

In totaal zullen Telstra bouwen 429 zendmasten, terwijl Vodafone bouwt uit 70, met de volledige uitrol binnen drie jaar worden afgerond.

Telstra is ook op zoek naar 250 kleine cellen in heel Australië om kleine steden met 4G-diensten, waar Telstra infrastructuur aanwezig is voorzien installeren. Telstra zelf heeft $ 165.000.000 geïnvesteerd AU in de mobiele verkeersonveilige locatie.

De regering kondigde de tweede ronde van zijn mobiele verkeersonveilige locatie in begin december, die een verdere AU $ 60.000.000 beter telecommunicatie dekking regionale gebieden te brengen.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

“De Commonwealth regering heeft toegezegd AU $ 60.000.000 aan nieuwe of aangepaste mobiele dekking zwarte vlekken in de regionale en afgelegen Australië bieden onder ronde 2 van de mobiele verkeersonveilige locatie, en we een beroep op de leden van het publiek om blackspots benoemen in hun omgeving , “zei Communications minister Mitch Fifield op het moment.

Deze nieuwe financiering is op de top van de AU $ 100.000.000 inzetten voor ronde 1 van het programma, dat leveraged co-bijdragen van de mobiele operators, provinciale en lokale overheden, en derde partijen voor een totale financiering budget van AU $ 385.000.000.

De overheid zal de succesvolle locaties van ronde 2 aan te kondigen op het einde van dit jaar.

Telecommunicatie carrier Vodafone Australië, die eerder deze maand aangemoedigd die wonen in afgelegen gebieden om de komende federale verkiezingen te gebruiken om hun lokale kandidaten te overtuigen via social media van de “dringende noodzaak” voor een grotere mobiele appelschurft financiering, is verheugd over de aankondiging van Turnbull.

“We zijn zeer blij dat de coalitie heeft in de regionale en landelijke gebieden door het plegen van een extra AU $ 60.000.000 in de financiering van de mobiele verkeersonveilige locatie luisterde naar Australiërs,” aldus Vodafone chief strategy officer Dan Lloyd.

Onbetrouwbare mobiele dekking en een gebrek aan concurrentie is het kwetsen van regionale en landelijke Australië. Bedrijven, boeren en bewoners van deze gebieden uit de boot valt op de economische en sociale voordelen van wereldklasse, concurrerende mobiele diensten genoten door die in de grote steden.

Wij zijn een groot voorstander van de mobiele verkeersonveilige locatie model, omdat het niet alleen verhoogt de dekking waar het nodig is, maar ook de concurrentie, waardoor klanten de mogelijkheid om hun provider te kiezen en krijgen een betere deal.

Terwijl de totale financiering van AU $ 220.000.000 niet alle van de mobiele zwarte vlekken in de regionale en landelijke Australië zal herstellen, zal het beginnen met de mobiele klasse kloof die er bestaat tussen deze gebieden en de grote steden aan te pakken. We zouden graag zien welke partij de 2 juli verkiezing committeren aan een permanente en uitgebreide mobiele verkeersonveilige locatie zo snel mogelijk wint.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’