S’pore beperkt politieke blogs, podcasts

SINGAPORE – Politieke omzwervingen op het internet tijdens de komende algemene verkiezingen van het land kan iemand in hete soep landen – vooral als ze niet hebben geregistreerd om dit te doen, zegt dat de regering van Singapore.

Verduidelijking van haar standpunt over online verkiezingscampagne van gisteren, de regering herhaalde dat burgers die politiek commentaar op het web te plaatsen tijdens de verkiezingen kan vervolgd. Premier Lee Hsien Loong, waarvan de regerende People’s Action Party heeft gedomineerd politiek in Singapore sinds de onafhankelijkheid in 1965, zal naar verwachting de verkiezingen in de komende maanden te bellen.

De uitzending van politieke kwesties door politieke partijen of personen, met behulp van nieuwe internettechnologieën, zoals podcasting en videocasting, worden beheerst onder Singapore verkiezing reclame regelgeving in 2001 opgericht tijdens de laatste peilingen.

Tijdens de verkiezing van november 2001, de omvang van online politiek was beperkt tot de politieke partijen het verspreiden van informatie over hun rally’s en bio-gegevens van kandidaten op hun websites.

De regels uit te breiden tot bloggers die is toegestaan ​​om de politiek te bespreken, maar zal moeten hun websites registreren als ze herhaaldelijk te handhaven politieke opvattingen, zei Dr Balaji Sadasivan, Singapore Senior Minister van Staat voor Informatie, Communicatie en de Kunsten, tijdens een parlement zitten.

Hij zei ook dat een Singaporese die het internet gebruikt om “aanhoudend propageren, te bevorderen of circuleren politieke kwesties” over het eiland staat tijdens de verkiezingsperiode zou worden uitgevoerd afoul van de wet.

Onder de huidige regelgeving, politieke websites hebben laten registreren bij de Media Development Authority (MDA), die ook beheert de parlementsverkiezingen Act, de Class Licence Scheme en Internet Code of Practice.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen