ShopKeep krijgt $ 25.000.000 uit te bouwen analytics, customer support

In de afgelopen drie jaar, heeft een vloed van iPad-gebaseerde point-of-sale (POS) platforms op de markt komen, een zegen voor kleine bedrijven op zoek naar een eenvoudiger manier om hun bedrijven te nemen in het digitale tijdperk zonder te betalen veel geld. Er zijn twee dingen die de ShopKeep oplossing bijzonder aantrekkelijk te maken. In de eerste plaats is het onder leiding van een ondernemer die gebruikt om zijn eigen kleine winkel lopen, dus hij begrijpt de uitdagingen van winkeliers. Ten tweede, zelfs al is de toepassing ShopKeep is cloud-hosted, persoonlijke klantenservice is een kenmerk van de manier waarop het bedrijf zaken doet.

Wat ik heb gevonden is dat ze in het updaten van hun software om het te krijgen naar de plaats waar klanten willen zeer agressief zijn geweest “, zei lange tijd klant Ike Escava, mede-eigenaar van The Bean, een vier-locatie coffeeshop-keten in New York City . “ik heb het gevoel dat ik heb hun oor.

Dat is geen toeval. Na het worstelen met de technologie voor de komende jaren, de oprichter Jason Richelson is zeer bijzonder over hoe nieuwe ShopKeep klanten en prospects worden behandeld, niet alleen wanneer zij het systeem installeert, maar langs de weg. Hoewel de applicatie – die draait op zowel de iPads en kleinere Apple iOS touch-apparaten – niet veel training nodig, ShopKeep’s Web site is een van de weinige die ik heb gevonden onlangs waar er eigenlijk een telefoonnummer om iemand te bellen. “We praten met al onze klanten”, zegt Richelson.

Dat is een beleid dat gaat harder te krijgen, is dat het bedrijf alleen de 10.000 storefront drempel. Hoewel het bedrijf zijn omzet niet vrij te geven, de verkoop verdrievoudigd tijdens 2013 en het gewoon opgevoed ander $ 25.000.000 in durfkapitaal van Thayer straat Partners, waardoor zijn totale tot dusver tot $ 37.200.000. Een van de eerste richt zich voor het nieuwe geld zal worden tot oprichting van uitgebreide customer support operaties aan de westkust en in het bedrijf de eerste internationale locatie in Ierland.

Ik begon ShopKeep, want ik had genoeg van de software beschikbaar is voor mij in mijn wijnwinkel, en ik wist dat er moest een betere manier zijn, ‘zei Richelson, commentaar over de financiering. “Samenwerken met Thayer Street is een belangrijke stap in onze evolutie als een bedrijf, gezien hun diepe ervaring in tech-enabled financials en investeringen op lange termijn aanpak. We mikken op de eerste miljard dollar software-as-a-service bedrijf uit New York te komen.

Hoewel het platform wordt bijgewerkt met relevante kenmerken op een regelmatige basis, ShopKeep zojuist een uitgebreide renovatie zijn interface die transactieverwerking snelheden, voorschotten veiligheid en verbreedt haar back-office en voorraadbeheer functies. Het systeem werkt met gecodeerde credit-card swipers van MagTek, de credit card gegevens worden niet in de cloud ShopKeep’s opgeslagen. Sommige van de nieuwe geld zal gaan naar diepere analyse en rapportage mogelijkheden voor haar klanten, zei Richelson. “We zijn echt als een ERP voor kleine brick-and-mortar bedrijven,” zei hij.

Rapportage was een van de grootste factoren die hebben geleid The Bean’s Escava om ShopKeep in de eerste plaats, toen hij besloot om zijn vroegere-Window systeem sloot. “Het is een grote verandering voor mijn bedrijf om toegang tot mijn rapporten in de cloud,” zei hij.

Voor kleine ondernemers die afhankelijk zijn van QuickBooks, ShopKeep biedt een QuickBooks integratie die hen in staat stelt om gegevens te exporteren naar het grootboek. Er zijn ook integraties met PayPal, de LevelUp mobiele betalingen platform, en AppCard customer loyalty programma.

De ShopKeep onboarding proces omvat aanbevelingen over welke hardware geschikt is voor bepaalde retail behoeften van een bedrijf. Prijzen voor de ShopKeep dienst zelf is $ 49 per register, per maand.

 verhalen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Seattle patisserie vereenvoudigt operaties recept met behulp van ShopKeep; Tabletten signaal keerpunt voor kleine bedrijven POS-oplossingen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen