Samsung neemt HVAC verkoopfirma Quietside

Samsung Electronics America heeft ingestemd met de aankoop van HVAC distributeur Quietside Corporation.

Kondigde op dinsdag, heeft Samsung besloten Quietside, beschreven als een toonaangevende distributiekanaal voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC) producten te kopen. Quietside is de belangrijkste distributeur van Samsung’s HVAC-producten in de VS en Canada sinds 1997.

De financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Onder de voorwaarden van de deal, zal Quietside blijven met het hoofdkantoor in het Fort Worth, Dallas gebied, en krijgt een betere toegang tot Samsung HVAC-producten, met inbegrip van haar DVMS energie-efficiëntie-systemen. Daarnaast zal Quietside worden geïnvesteerd binnen om extra personeel aan te nemen en het verbeteren van de infrastructuur van de onderneming in de Verenigde Staten, om te gaan met een verhoogde expansie in de gespleten afvoerbuis en VRF productcategorieën.

Samsung verwacht dat de buy-out zal verdere versterking van haar verkoopactiviteiten in de Verenigde Staten, met name in de B2B-veld. Op de hielen van de overname, de elektronica-gigant is ook van plan om een ​​verbeterde HVAC-product line-up te onthullen.

Sang Lee, de oprichter van Quietside, als CEO zal blijven en operationele verantwoordelijkheid voor de onderneming.

Samsung is verheugd om onze langdurige relatie met Quietside verdiepen door deze overname “, zegt Tim Baxter, president van Samsung Electronics America.” Samsung ziet er altijd naar innovatie en nieuwe technologie om onze klanten te brengen en we kijken ernaar uit om samen met Sang en zijn team diezelfde betrokkenheid bij de verkoop van HVAC-producten aan klanten in Noord-Amerika te brengen.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge over Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring