Paper + toner = werkstations

In veel instellingen, de financiering voor onderwijs IT is een bijzaak. Vaak gefinancierd uit eenmalige geld, het is de eerste om te snijden en de laatste die fondsen te hebben hersteld.

Er is geen goed excuus voor, maar het is begrijpelijk. Veel beheerders gewoon niet de krachtige karakter van deze technologie te begrijpen. In plaats daarvan wordt het ofwel gezien als een plek waar het geld wordt besteed tegenzin – wanneer er iets overblijft, of het wordt gezien als de ultieme oplossing voor al onze problemen. Natuurlijk, Information Technology is geen van beide. IT biedt hulpmiddelen – zeer krachtige tools, maar hulpmiddelen toch.

De uitdaging dan voor Onderwijs is IT beheerders te helpen begrijpen hoe het hen geld kan besparen op de lange termijn – terwijl het verbeteren van het academisch succes van onze studenten. Helaas is het vaak moeilijk te kwantificeren veel van de exploitatiekosten van een school of een school systeem. Salarissen van het personeel worden vaak beschouwd als een ‘sunk cost’ en mensen ontslaan in moeilijke financiële tijden is altijd de laatste keuze. Omgekeerd, wanneer de tijden goed zijn, bestuurders zijn snel om extra personeel in te huren in plaats van op zoek naar meer kosteneffectieve manieren voor het bereiken van meer met hetzelfde personeel terwijl het verbruiken minder overuren om het te doen.

Dan zijn er die posten in de jaarlijkse begroting die nooit zijn onderzocht. Kosten die de gemiddelde beheerder veronderstelt niet kan worden verminderd. Een van deze uitgave is van papier en toner.

Elke school van elke omvang maakt uitgebreid gebruik van de kopieermachine technologie en mensen met elke IT-infrastructuur dan ook afhankelijk zijn van laser printer-technologie. Vandaag zijn deze technologieën zijn vrijwel niet te onderscheiden en zij vertegenwoordigen een vaste kosten te leasen of de aankoop van de apparatuur en een variabele kosten gekoppeld aan het aantal pagina’s afgedrukt. Deze variabele kosten uiteraard de kosten van papier en de kosten van toner, plus de kosten van doorlopend onderhoud.

Maar wat heeft dit te maken met IT? Alles! Geld besteed aan papier en toner (waarvan de meeste belandt in de vuilnisbak achter uw school – of de prullenbak in uw leerlingen thuis) is geld niet beschikbaar voor degenen educatieve mogelijkheden die niet van papier en toner nodig hebben om informatie te vervoeren. Een alomtegenwoordige IT-infrastructuur – geen laptops of handpalmen of andere mobiele apparaten – zijn wat het mogelijk maken voor alle leerlingen om toegang te krijgen, op aanvraag, om alle informatie die ze nodig hebben wanneer ze op school hebben. Dus, hoe gaat men de overgang?

Ten eerste, moet u bepalen wat de nummers zijn in uw omgeving. In een grote Onderwijs IT-omgeving, waar uw koopkracht is aanzienlijk, uw kosten pagina-afbeelding per is ongeveer twee cent. Het kan erg intuïtief maar of enkelzijdig of dubbelzijdig, de kosten ongeveer hetzelfde. (Dit is het beste geval – zeer hoge volumes, self-onderhouden apparatuur, enz. – In een omgeving waar het onderhoud wordt verhuurd, kan dit de kosten zo hoog als vijf cent per pagina zijn.) Als uw printomgeving vertrouwt op inktjet technologie, zoals die te vinden op ‘low-cost’ printers, zijn uw apparatuur kosten drastisch verminderd, maar je kunt betalen tot 10 of zelfs 20 cent per pagina af te drukken!

Nog steeds, zelfs bij 20 cent per pagina, de computerwerkplek vertegenwoordigt veel afgedrukte pagina’s. Dus, hoeveel pagina’s heeft uw school of district verbruikt per jaar? Ik wed dat het is een stuk hoger aantal dan uw beheerders zou raden.

Laten we aannemen dat, omwille van het argument, dat uw school produceert 1.000.000 pagina’s per jaar. Snij dat in de helft en het verminderen van uw afhankelijkheid van papier door 500.000 pagina’s. Bij twee cent per pagina, dat betekent een besparing van $ 10.000 per jaar. Niet genoeg om een ​​ander personeelslid persoon, maar een robuust werkstation kost het huren van onder $ 1000 deze dagen. Op een bescheiden vijfjarige levenscyclus, zou je 50+ werkstations toe te voegen aan uw Education IT-omgeving!

Het is een misvatting dat de informatie-technologie vermindert de directe kosten – het gewoon niet. Wat het wel doet is mogelijk het gebruik van efficiëntere technieken voor opslag, toegang en gebruik van de informatie. Hierdoor kan de vooruitstrevende beheerder en opvoeder aan nieuwe manieren van het dienen van de academische behoeften van hun leerlingen te verkennen. Al duurt het is ‘denken buiten de box’.

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, hardware, HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing, Bioprinting botten en spieren: De inkjet mobiele printers vormgeven van de toekomst van de transplantaties, hardware, Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX

Bioprinting botten en spieren: De inkjet printers cel vormgeven van de toekomst van transplantaties

? Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX