Windows 8 build 7959 – De eerste 64-bit lek

Een paar dagen geleden een 64-bits Windows Server 8 build werd gelekt op het internet en een aantal van jullie hebben vuren vragen op mij over deze build.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Check out de Windows 8 build 7959 afbeeldingengalerij hier!

OK, eerst een samenvatting. Deze versie (build 7979, met een compilatie datum van 7 maart 2011) is de derde Windows 8 build lekken (de vorige builds waren 7850 gecompileerd 10 september 2010 en het opbouwen van 7955, een veel frisser build samengesteld op 28 februari 2011) . Dit is de eerste 64-bit versie te lekken, en ook de eerste “Server” -versie lekken.

Nu, op de eerste installeren is er niet veel nieuws te zien in een van deze bouwt, dat is de reden waarom mensen (zoals de ijverige volkeren overheen op MyDigitalLife) hard aan het werk zijn geweest uitzoeken hoe een aantal van de verborgen functies in deze releases te ontgrendelen . Bijvoorbeeld, in build 7955 zijn er hulpmiddelen en scripts beschikbaar zijn voor het ontsluiten van allerlei verborgen functies, variërend van de nieuwe Ribbon UI, PDF-lezer, Metro UI inloggen op een nieuwe Task Manager.

Er zijn veel nieuwe dingen om mee te spelen in build 7955. Dus je zou denken dat er meer om mee te spelen met zou zijn, toch? Nou … het is niet zo eenvoudig.

Omdat dit laatste build is een 64-bit versie, en een server versie op dat veel van de tools en trucs werken niet op deze laatste build. Wat meer is, deze build lijkt te zijn enkele van de kenmerken van de 7955 build ontberen, waardoor het alleen interessant voor degenen die willen spelen met de 64-bits versie van Windows.

Bottom line, thise laatste lek is lang niet zo interessant als de vorige lek. Dat gezegd hebbende, roll op de volgende lek!

en niemand vraagt ​​me hoe te verwerven deze bouwt … als je weet het niet, je bent niet de bedoeling om hen te hebben!

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’