Virgin SmartCall app geeft vaste klanten gratis bellen van mobiele telefoons

Virgin Media klanten die willen rekken hun mobiele minuten in staat zal zijn aan te boren in hun huis telefoon plan om smartphone te bellen, met behulp van een nieuwe app lanceren begin volgend jaar.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Het bedrijf is van plan om een ​​SmartCall app voor iPhone en Android die gesprekken maakt met behulp van vaste minuten vrij te geven, zolang het toestel is aangesloten op een, Wi-Fi-netwerk.

“De intuïtieve app detecteert automatisch of een SmartCall mogelijk is en of dat gesprek wordt opgenomen in hun telefoon thuis praten plan,” Virgin zei in zijn aankondiging op dinsdag.

Mensen kunnen de app gebruiken om te bellen vanuit het buitenland als binnen het Verenigd Koninkrijk, op een vergelijkbare manier om Skype. De app kan gebruikt worden op smartphones op elk mobiel netwerk, en niet alleen Virgin Mobile.

Virgin stelt de app kunnen mensen helpen te voorkomen; roaming-kosten, bij het bellen vanuit het buitenland, maar ook leiden tot een duidelijkere gesprekken in gebieden met een fragmentarisch mobiele ontvangst. Voor het bedrijf zelf, zou de regeling een manier om sign-ups voor zijn thuis telefoon service aan te moedigen te bewijzen.

De eerste om de gratis app zal zijn “te selecteren klanten” geïdentificeerd via Tickles klant extra programma Virgin’s, die in staat aan te melden voor SmartCall in de weken aanloop naar Kerstmis zal zijn. De app zal dan worden aangeboden aan alle klanten enige tijd in het eerste kwartaal van 2013.

Virgin zei ook dat het zal binnenkort een nieuw vaste gesprek plan dat onbeperkt bellen naar alle Britse mobiele telefoons omvat lanceren, maar niet zeggen wanneer het beschikbaar zou zijn.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’