Singapore het inhuren van lokale IT-talent

SINGAPORE – De Infocomm Development Authority van Singapore (IDA) en NIIT Asia Pacific Pte Ltd hebben aangekondigd dat Singapore in 1000 gekwalificeerd Infocomm talenten zal brengen van de wereldwijde training NIIT centra in China, India, Indonesië en Maleisië voor de werkgelegenheid binnen een jaar.

In de nieuwe economie van vandaag, veel snelgroeiende sectoren worden geconfronteerd met grote tekorten aan Infocomm mankracht.

De groei in Infocomm mankracht gemiddeld Singapore 10% in de komende twee jaar in en dit vertaalt zich in een behoefte aan 10.000 Infocomm mankracht per jaar. Tegen het jaar 2010 zal circa 250.000 Infocomm mankracht nodig zijn.

Tie-ups vergelijkbaar met de IDA-NIIT samenwerking wordt verwacht dat de bedrijven zoeken naar Infocomm arbeidskrachten te vergemakkelijken om de mankracht aan te vullen in Singapore.

Een Memorandum of Understanding (MOU) ondertekend in New Delhi, India op 25 augustus.

rol van IDA heres is om de regeling via de bekendmaking van de strategische partners en opleidingscentra te vergemakkelijken.

IDA ook pre-schermen voorgedragen kandidaten van de cliënt bedrijven, op basis van de werkgelegenheid Pass (EP) criteria, om ervoor te zorgen dat de; buitenlandse talenten hebben geen probleem het verkrijgen van een EP uiteindelijk.

Bedrijven die klant van NIIT zullen moeten NIIT betalen een Executive, zoeken fee, die wordt bepaald door de particuliere organisatie.

Dr Kaizad Heerjee, assistent chief executive, online ontwikkeling, IDA zei: “Anders dan de uitbreiding van de pool van de plaatselijke talenten we, al in Singapore, zijn wij van mening dat de aanwezigheid van, internationale talenten zal bijdragen aan de levendigheid van onze Infocomm; industrie.

Dr Kaizad voegde eraan toe dat IDA is nu de laatste hand aan de andere; voorstellen om bedrijven te helpen aan te trekken en te werven meer talent; Infocomm personeel uit de hele wereld.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten