Stuur een e-gebed over het Net

Een Singaporese taoïstische tempel, Seu Teck Sean Tong yiang Sin Sia, is het aanbieden van de leden van het comfort van het verzenden van een gebed over het internet in het comfort van hun huizen.

Het is het opzetten van een website – www.seuteck.org – waar de liefhebbers kunnen een eerbetoon aan de tempel Patron Saints, zoek richtingen door goddelijke veel, zeggen dat hun spirituele gebeden en hulde te brengen aan hun voorouders, allemaal online.

Het e-gebeden, die zowel in het Engels en Chinees kunnen worden ingediend, zal worden afgedrukt op papier en aan de priesters van de tempel, die vervolgens zegeningen een maand zal uitvoeren twee keer voor degenen die in de gebeden gestuurd.

U kunt zelfs uw fortuin verteld hebben, Helius Goh, de hoofdredacteur van de website, gezegd. Momenteel wordt deze dienst aangeboden in enige Chinese. De Engels versie is bedoeld om beschikbaar te zijn op 12 december 2001.

Alle soorten van zegeningen en voorouderlijke gebeden en waarzeggerij zijn gratis. “Onze fondsen zijn openbaar geld en we gewoon waarde toe te voegen aan wat onze supporters en liefhebbers hebben bijgedragen aan ons ten behoeve van het publiek,” verklaarde Goh.

Andere kenmerken van de site zijn onder

De totale kosten van de oprichting van de site, met inbegrip van de domeinnaam registratie, Web design en productie, evenals web hosting faciliteiten en administratieve kosten, kwam naar S $ 10.000. De jaarlijkse kosten voor het onderhoud, de site wordt geschat op S $ 4.000.

Goh vertelde de website van Azië dat de cyber klooster, dat zes maanden vergde voltooid, heeft bijna 3000 bezoekers en 10 online leden gehad. Een totaal van 30 e-gebeden is ontvangen.

Het verkrijgen van de juiste mensen Goh zei dat “human resource” is de factor die, hem gemotiveerd om het opzetten van de site. Hij hoopt om IT-geletterde mensen voor hun “deskundigheid en vrijwilligerswerk” te trekken.

Donaties kunnen worden ingewonnen bij fondsenwerving. Human resource is altijd een probleem in dergelijke vrijwillige gebieden. Wij streven ernaar om de openstelling van onze culturen die naar onze mening interessant vooral voor ons Chinees te zijn en waar; interactie toeslaat, zullen de mensen proberen om meer over dergelijke culturen te leren door hun handen en werken met ons. Met de juiste mankracht, dan kunnen we verhogen meer geld en beginnen aan nationale projecten als een oude, thuis mensen ‘,’ Goh averred.

Hij voegde toe dat de website maakt het ook mogelijk de organisatie om rechtstreeks te communiceren met haar leden en het publiek, waarna het onmiddellijk kan ontvangen, feedback en verfijnen van de inhoud van een in de buurt van real-time basis.

Message me een stuk van de goddelijke advies Goh vertelde de website van Azië, die een SMS-achtige dienst waarbij goddelijke advies van de Patron Saints, korte mededelingen en, onderwerpen die van belang kan aan de leden worden gestuurd, is in de pijplijn.

Er zijn ook plannen om het opzetten van een platform voor elektronische transactie. Deze transacties omvatten de verkoop van voorouderlijke tabletten, verzoeken om religieuze diensten, alsmede de aankoop van reguliere aanbod en boodschappen.

Daarnaast is de organisatie van plan om een ​​online registratie faciliteit voor registranten hun gegevens te creëren voor het invoeren in de database.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Leer van de tempel patroonheilige, Reverend Song Ta-Fung, Een geschiedenis van de tempel en een virtuele rondleiding; Schrift en de Heilige Pictures voor download; faciliteit om donaties te verpanden

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten