S.Korea govt zoekt winst in Internet of Things

De Zuid-Koreaanse regering heeft afgezien ₩ 50000000000 (US $ 48.870.000) in de komende vijf jaar ingesteld om te zoeken naar nieuwe inkomsten van het Internet of Things (IoT) markt.

Het internet van de dingen zal voornamelijk bestaan ​​uit machines praten met elkaar, met de computer verbonden mensen observeren, analyseren en handelen naar de resulterende explosie ‘big data’. Hier is hoe de volgende internet revolutie is het vormgeven up.

Het land van de ministerie van Wetenschap, ICT en Toekomst Planning en het ministerie van Handel, Industrie en Energie zal investeren 37 miljard won vanaf 2015 in de ontwikkeling van kerntechnologieën in ivd, meldde Yonhap News Agency. De investering zal ook kijken naar de ontwikkeling van micro-elektromechanische systeem (MEMS) sensor chips evenals breedband-sensoren.

Een ander 12300000000 ₩ zal komen uit de private sector Korea’s, het geven van een totale investering van 50000000000 ₩. De regering heeft ook plannen om specialisten bruidegom in ivd-technologieën.

Overheidsfunctionarissen merkte op dat het land de totale productiewaarde van ivd MEMS-sensoren was gericht om te groeien tot 230 miljard won in 2020, ten opzichte van 70 miljard won vorig jaar. Focus op dit marktsegment is onderdeel van de inspanningen van de regering om Zuid-Korea’s afhankelijkheid van invoer in de sector te verminderen, merkte het rapport.

Volgens IDC prognoses, de, wordt ivd ecosysteem naar verwachting een waarde van US $ 8900000000000 te worden in 2020, omvat sensoren, netwerken en aanverwante technologie. Het aantal aangesloten apparaten zal naar verwachting geraakt 212.000.000.000 per eind 2020, het onderzoeksbureau voorspelde, eraan toevoegend dat de markt zal uitbreiden met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 7,9 procent.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen