? CES 2015: Acer introduceert de eerste 15,6-inch display Chromebook

LAS VEGAS – Na Chromebooks de consumentenmarkt veroverd tijdens de vakantie met Amazon’s top drie laptop verkopers, Acer lijkt te denken dat de Chrombeook is klaar voor de zakelijke markt.

Acer denkt dat de zakelijke markt is klaar voor een stevige Chromebook met een 15,6 “-scherm en snelle Intel-processors. Op de CES in Las Vegas, Acer debuteerde de eerste Chromebook met een 15,6” scherm. De Acer Chromebook 15 is ook het bedrijf de eerste Chromebook met een keuze van de 5de generatie Intel Core i3 of de volgende generatie Intel Celeron-processor met de 5e generatie Core-microarchitectuur. Kortom, het is het scherm-grootte en CPU-kracht voor bureauwerk op de weg.

Het display is verkrijgbaar in twee versies. De Full HD-scherm heeft een resolutie van 1920×1080, dat scherp en leesbare tekst evenals levendige, heldere video’s en foto’s zorgt. De tweede keuze is een HD 1366×768 resolutie display voor prijsbewuste klanten. Beide opties zijn Acer ComfyView toont met anti-glare eigenschappen om de hoeveelheid reflecterende licht om vermoeide ogen te verminderen minimaliseren.

Acer beweert ook dat zelfs met deze nieuwe grotere schermen en snellere processors de Chromebook 15 zal superieure levensduur van de batterij te leveren.

Meer CES 2016

? 4 zakelijke trends om ze allemaal te regeren; Virtual reality gezichten vijf horden; Samsung Smart TV’s zullen alle compatibele worden IOT; De coolste robotica trends van CES; Meet dit jaar bizar, prachtig en slechtste tech; Zoals ivd centraal staat, wordt de veiligheid verloren in de coulissen, Hoe te domineren CES 2016

Het apparaat wordt geleverd met een snelle 802.11ac WiFi en Bluetooth 4.0, een USB 3.0-poort, USB 2.0-poort en een HDMI-poort.

De nieuwe Acer Chromebook 15 wordt ook geleverd met een witte stof-achtig oppervlak dat is bedoeld om een ​​goede grip te verzekeren. Het is ook versterkt te stoten en vallen te behandelen. Acer claimt dat de zaak tot kan weerstaan ​​tot 60kg van geweld, terwijl de hoeken omhoog kan verdragen tot 45cm druppels zonder schade.

Met zijn verhoogde duurzaamheid en de grootte deze laatste Chromebook is geen lichtgewicht zoals de meeste Chromebooks. Hij weegt niet helemaal 5 pond. Nog steeds, voor zijn grootte dat is niet te zwaar niet. Het is gewoon meer dan je verwacht van een Chromebook.

De Acer Chromebook 15 is een echte krachtpatser, biedt het snelle mobiele prestaties en een groot display om klanten te helpen bereiken meer elke dag “, zegt Jerry Kao, president van Acer Notebook Business Group in een verklaring.” Acer heeft een leider in de Chromebook geweest markt van het verstrekken van de nieuwste technologie en baanbrekende levensduur van de batterij tot het ontwerpen van nieuwe form factors. We rijden de categorie weer vooruit met ‘s werelds eerste 15,6-inch display Chromebook, de Acer Chromebook 15.

Er zullen verschillende Acer Chromebook 15 lijn (CB5-571) modellen. Deze zullen verkrijgbaar met een 16GB of 32GB SSD-schijf en ofwel 2 GB of 4 GB RAM-geheugen. In de Verenigde Staten, prijzen beginnen bij $ 249,99.

 verhalen

Top 3 vakantie computers verkocht door Amazon waren Chromebooks; Chromebooks: Debunking de misvattingen; Review: Acer Chromebook 13 het veranderen van het spel met de Nvidia Tegra

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s