Twee redenen uw BlackBerry staat op het punt beter in en uit het kantoor

In de komende weken, zal BlackBerry uitrol van een paar van de software-updates voor alle apparaten die draaien op BlackBerry 10. Versie 10.3.2 is aankomen met een paar functie toevoegingen, terwijl BlackBerry Blend ziet een vernieuwde gebruikersinterface maakt het makkelijker om je toestel te gebruiken met een computer of tablet.

BlackBerry moest terug naar zijn hardware QWERTY roots te gaan. Met het paspoort deden ze net dat en nog veel meer.

De BlackBerry Agenda app zal bijvoorbeeld slimmer te helpen greep meldingen. Meeting Mode was eerder beschikbaar om meldingen te blokkeren tijdens vergaderingen, na de update, zult u in staat om gebeurtenissen getroffen door Meeting Mode aan te passen.

Dat betekent dat meldingen kunnen worden uitgezet voor evenementen op sommige kalenders, terwijl actief vrijgehouden voor andere agenda’s.

BlackBerry zegt dat het aantal camera verbeteringen voor handsets in de update ook. Kijk voor betere prestaties bij weinig licht en face-detectie plus verminderde motion blur in opgenomen beelden.

Specifiek voor BlackBerry-gebruikers in de Verenigde Staten met behulp van andere dan het paspoort en Classic telefoons apparaten, zal de Amazone AppStore om toestellen met BlackBerry 10.3.2 worden toegevoegd. De software actiebalk krijgt nieuwe iconen en zal uw meest gebruikte functies te laten zien.

De nieuwe look van de BlackBerry Blend 1.2 is, volgens het bedrijf, op basis van feedback van gebruikers voor snellere navigatie. Het is de software die informatie brengt van een BlackBerry naar een aangesloten computer of tablet. U kunt bekijken en actie ondernemen op meldingen of berichten en bestanden bekijken op uw BlackBerry-toestel tijdens het gebruik van een Mac of Windows-computer of op iPads en Android-tablets.

BlackBerry zegt dat de updates zal verschijnen in afwachting van vervoerder testen en goedkeuring, dus afhankelijk van uw netwerk provider, kan het enkele weken duren – zo niet langer – voordat uw apparaat de software krijgt. Degenen met ontgrendeld handsets kunnen zien eerder, natuurlijk.

: Net als goede wijn, BlackBerry Passport wordt beter met de jaren

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen