Treasury kijkt naar Nutanix de VDI-omgeving voor de mobiliteit werkplek

Het ministerie van Financiën heeft een contract met Nutanix, ter waarde van ongeveer AU $ 2.000.000, om over te schakelen naar een virtuele desktop infrastructuur (VDI) omgeving als een onderdeel van een verhuizing naar de verouderende vloot te vervangen van 1.300 pc’s die het einde van het leven zijn gekomen na ondertekend vijf jaar.

Sprekend op de website, Ricardo Alberto, Treasury chief technology officer, zei de afdeling is de besteding van de laatste drie maanden, na de proof of concept fase, ter vervanging van individuele desktops in het agentschap, en een deel van dat is het installeren van een Nutanix-gebaseerde VDI milieu. Tot nu toe heeft het agentschap erin geslaagd om ongeveer 850 pc’s te vervangen.

Het milieu is ontworpen en geïnstalleerd door Canberra IT-dienstverlener Qirx, die de aanbesteding voor het project gewonnen.

Volgens Alberto heeft de Nutanix-gebaseerde VDI-omgeving gecreëerd om te fungeren als een gecentraliseerde datacenter-omgeving met de opslag, computer, en het geheugen, net als wat zou verwachten te vinden in een plaatselijke-desk gebaseerde PC-omgeving.

“In principe iedereen de desktop draait nu in die omgeving. De hardware die het milieu ondersteunt, is de Nutanix hardware en dat bepaalt dat de hyper-geconvergeerde platform, dat alle drie de componenten integreert in een doos die is zeer schaalbaar,” zei hij

“Als ik meer desktops nodig hebt, kan ik een andere Nutanix knooppunt op de bout, en in wezen kan ik het toevoegen aan het cluster en ik heb niet veel meer te doen. De hele cluster erkent dat er een ander knooppunt en alle aanvullende middelen zijn nu beschikbaar overkant van de vloot. ”

Alberto toegevoegd dat door het bewegen in de VDI-omgeving, de IT-afdeling niet meer nodig om te gaan met traditionele architectonische zaken, bijvoorbeeld wanneer nieuwe servers of storage area networks worden geïnstalleerd.

Terzelfder tijd heeft de treasury-afdeling ook geïnstalleerd een VMware-gebaseerde software laag, zodat gebruikers toegang tot de VDI-omgeving.

Alberto zei dat door dit te doen, het vermijdt de noodzaak om bepaalde applicaties uitgebracht op specifieke desktops, die voorheen medewerkers gedwongen te verhuizen tussen de klemmen om taken te voltooien. Tegelijkertijd werden mobiele werknemers eerder geremd omdat ze alleen kunnen verbinden met een beperkt aantal of “gekapt versies” toepassingen onderweg, genoemde Alberto.

Nu met de virtuele desktop-omgeving, Alberto zei dat het mogelijk maakt de werkplek flexibiliteit en de mogelijkheid voor het personeel om op afstand te werken.

Mensen zijn niet zo veel als ze van oudsher gebonden aan hun bureau. Mensen doen bewegen, het ministerie van Financiën overlegt met andere bedrijven en financiële instellingen, dus er is veel meer mobiliteit, en de verbetering van de mobiliteit was één van onze belangrijkste drivers, “zei hij.

Het andere aspect was dat we wilden apparaat onafhankelijk zijn, want er zijn zo veel mensen. Iedereen heeft een apparaat vandaag, en mensen zoals met behulp van wat ze gebruiken om te gebruiken. Als je van een Mac of een Surface Pro, en het is heel moeilijk om ze allemaal te ondersteunen, zodat de strategie is laten we zorgen voor een oplossing die is platform onafhankelijk, en mensen kunnen hebben wat ze willen en hoeven niet extra apparaten te dragen alleen maar om toegang te krijgen tot de Schatkist.

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Echter, Ricardo gaf het verplaatsen van de “paar honderd” toepassingen, met inbegrip van de kern van de Treasury’s Budget Management System, en andere belangrijke economische en fiscale modellering toepassingen aan de compatibiliteit met de nieuwe omgeving te waarborgen is een uitdaging.

“De aanvragen hebben zeker het moeilijkste deel van het geleden,” zei hij.

We hebben meegemaakt en elke toepassing om te draaien in deze virtuele omgeving om ervoor te zorgen dat we gaan met business areas te testen en ervoor te zorgen dat er is geen functionaliteit verloren in het doen van die conversie omgezet. Dat heeft zeker een veel meer langdurig proces dan we hadden gewild, maar ik denk dat hebben gedaan dat we het zien van de voordelen van.

Hij voegde eraan toe de andere voordelen van de Schatkist heeft gezien sinds het begin om de toepassingen te verplaatsen heeft de mogelijkheid om de uitrol van patches, in het bijzonder security patches geweest, zonder dat elke machine fysiek te bezoeken. Bovendien Alberto zei dat als een uitrol gebeurt mis gaan, de schatkist kan nu terug naar de vorige versie rollen.

Met het project gevolg voor de voltooiing aan het einde van februari 2016, Ricardo zei dat de volgende fase zal het finaliseren van de vervanging van zijn pc-park, en het maken van een definitief besluit over de vraag of te houden of bepaalde toepassingen die onverenigbaar zijn met de nieuwe omgeving zijn vervangen.

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics