Samsung verontschuldigt naar China klanten voor mobiele telefoon glitches

Samsung Electronics heeft zijn excuses aangeboden aan China consumenten problemen met een aantal van zijn mobiele telefoons, naar aanleiding van een TV-programma op staatsbedrijf media kritiek op de reparatie beleid.

“Voor zover het beheer van problemen die worden veroorzaakt overlast voor onze klanten, bieden wij onze oprechte excuses”, zei de Zuid-Koreaanse bedrijf in een verklaring op haar website op woensdag.

De 25-minuten durend programma werd uitgezonden door CCTV laat op maandag, volgens Reuters. CCTV had beweerd interne multimedia kaarten had de software op Samsung Electronics Note en S-serie smartphones veroorzaakt te hangen;. In de verklaring, Samsung voorzag het zou de vast te stellen; Galaxy S3 en Noot 2 apparaten gratis, en geef de restituties voor eerdere reparaties bij geautoriseerde service centers. Vervangingen of terugbetalingen zouden worden gegeven voor telefoons die niet kon worden vastgesteld, merkte Reuters;. Het programma afzonderlijke vermelding van Samsung komt slechts een dag na de CCTV-uitzending een ander kritiek Starbucks voor het opladen van hogere prijzen in China dan in andere markten, voegde het rapport.

Eerder maart, Apple CEO Tim Cook boog om soortgelijke druk om, excuses aan de Chinese consumenten, na kritiek van de lokale media. Dit betrof het gebruik van minder-dan-voldoende reparatie en garantie beleid ten aanzien van zijn producten in vergelijking met andere landen. Op woensdag, Apple maakte een andere indicatie van het belang van de Chinese markt met; de opname ervan in de eerste golf van landen, voor de lancering van de nieuwe iPad Air.

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Mobiliteit, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen toch te verhogen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice