Samsung lanceert Knox 2,0 beveiligingssoftware op Galaxy S5 wereldwijd

Samsung’s Knox 2.0 Workspace platform is nu beschikbaar op de hele wereld de Galaxy S5 smartphone, omdat het bedrijf probeert om de veiligheid en lokken zakelijke gebruikers stimuleren om het merk in het gezicht van BYOD.

Het Zuid-Koreaanse bedrijf kondigde de commerciële beschikbaarheid van Knox 2,0 op woensdag. Samsung zegt dat Knox 2.0 features “cutting-edge kern platform veiligheid, verbeterde gebruikerservaring, en een uitgebreide ecosysteem beter te voldoen aan de snel evoluerende enterprise mobility wensen van de klant.” Daarnaast is de Knox werkruimte beschikt kern verbeteringen van de beveiliging een betere bescherming van de integriteit van het apparaat, van kernels te gebruiken applicatie.

De ontwikkeling van het Knox-platform is een van de vele pogingen van tech bedrijven om oplossingen die tegemoet te komen aan de bring-your-own-device (BYOD) trend in de huidige moderne bedrijf. Terwijl werknemers om hun eigen mobiele apparaten te gebruiken op de werkvloer bespaart een bedrijf geld, het herbergt ook veiligheidsrisico’s en kan een hoofdpijn te creëren voor IT-afdelingen belast met de zorg voor cross-compatibiliteit en de veiligheid van het netwerk.

Samsung heeft meer dan 25 miljoen apparaten met Knox verkocht sinds oktober 2013, met meer dan een miljoen actieve gebruikers over de BYOD-minded platform.

Samsung’s Knox 2.0 platform is omgedoopt tot de Knox Workspace, en bevat een aantal nieuwe features

KNOX 2.0 zal beschikbaar zijn op andere Samsung Galaxy-apparaten via OS upgrades in de komende maanden.

KNOX is op grote schaal ingezet door bedrijven sinds het voor het eerst in de handel verkrijgbaar in de markt werd in september 2013, “zei JK Shin, President en CEO, Head of IT & Mobile Communications Division van Samsung. “Als gevolg van deze snelle goedkeuring, moesten we de Samsung KNOX platform evolueren om direct het adres van de steeds veranderende behoeften van de onderneming als we laten zien onze inzet te beschermen en te reageren op toekomstige enterprise mobility en security uitdagingen.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Platform beveiliging: Verbeterde functies zijn onder meer TrustZone-Protected Certificate Management KNOX Key Store, Real-Time Protection voor System Integrity,-TrustZone Protected ODE, Two-factor biometrische authenticatie en een verbeterde Knox kader; Ondersteuning voor alle Android apps uit de Google Play. Store;. Split-Billing te scheiden berekenen van de rekeningen voor apps persoonlijk gebruik en professioneel gebruik apps;. Twee nieuwe cloud-gebaseerde diensten, KNOX EMM en KNOX Marketplace, en een maatwerk service, KNOX Customization specifiek gericht op het MKB. KNOX EMM biedt management en identity en access management cloud-gebaseerde mobiele apparaat, terwijl KNOX Marketplace is een winkel voor bedrijven om KNOX kopen en enterprise cloud apps. KNOX Customization stelt gebruikers in staat om B2B-oplossingen met off-the-shelf hardware aan te passen.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge over Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring