Samsung Galaxy S6 / S6 Edge bugs opstapelen

Josh P. Miller; Memory bugs zijn niet de enige problemen teistert Samsung’s vlaggenschip smartphones. Er zijn tal van andere oplossingen die nodig hebben om hun weg naar de handset.

Samen met het geheugen bug, waardoor de achtergrond apps moeten worden vernieuwd als ze terug zijn overgestapt op als gevolg van de agressieve manier waarop de handset is het beheer van RAM, zijn er andere zaken die connectiviteit en levensduur van de batterij beïnvloeden.

De connectiviteit bugs zijn vergelijkbaar met de problemen die iOS 8 gebruikers, waar de Wi-Fi-connectiviteit is traag en instabiel geplaagd. Er zijn een aantal gemelde workarounds, maar net als bij bugs die iOS getroffen, hun succes is beperkt en er zijn tal van mensen voor wie ze niet werken.

Dan zijn er de problemen met batterijen. Terwijl sommige waren het voorspellen van problemen met batterijen voor de S6 en S6 Edge werden gelanceerd – de batterij is kleiner dan in de S5, en op de top van dat het niet door de gebruiker vervangbare – dingen zijn erger dan gedacht. Sommige gebruikers hebben gemeld dat de handset niet kunt maken door middel van een dag zonder een te laden.

Nogmaals, er zijn spreuken en bezweringen die je kunt gooien naar uw nieuwe toestel, maar ook het succes van deze is wisselvallig.

Bottom line, deze vraagstukken – samen met een vlot van meer kleine bugs dat de handsets van invloed zijn – zal moeten wachten tot de officiële fixes om de apparaten te worden gestuurd. Deze zullen komen, hetzij in de vorm van de officiële Android-updates of patches komen rechtstreeks van Samsung.

In de tussentijd, beveel ik het bedrijf uit op de S6 en S6 Edge, vooral voor BYOD. Het bloedt-edge technologie en kinderziekten te verwachten zijn. Het heeft geen zin om een ​​buggy apparaat dat u of uw bedrijf tijd en geld zou kunnen kosten gebruiken.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Gebruik uw smartphone om ter plaatse een ernstige hartaandoening dat u (of uw huisdier!) Kan hebben; De belangrijkste Windows-pc upgrade: Touch-enabling; High-performance OWC opslagapparatuur voor Macs; Maak van je iPhone of Android-smartphone in een satelliettelefoon ; Tips van de frontlinie: Switching besturingssystemen is bijna nooit het antwoord op de problemen, High-performance, enorme opslagcapaciteit apparaten

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?