realSociable personaliseert prospecting

Marketing automation platforms hebben het eenvoudiger dan ooit voor kleine bedrijven om een ​​gestage stroom van prospects te genereren gemaakt, maar veel kleine en middelgrote bedrijven ontbreekt nog steeds instrumenten om te analyseren en te scoren ze methodisch. Voer realSociable, een “eeuwigdurende prospectie ‘platform, dat is bedoeld om te helpen sales teams op basis van sociale signalen en andere informatie die proactief aan hen wordt gestuurd hun outreach personaliseren. Het werkt door het bewaken van specifieke activiteit en waarschuwen de gebruiker wanneer bepaalde gebeurtenissen worden geactiveerd.

“We zagen een gat dat was verbreding tussen verkoop en marketing, degene die het maakte moeilijker voor verkopers om zich te kwalificeren en om te zetten alle leads komende weg,” zei Dalia Asterbadi, CEO van realSociable.

De applicatie, die beschikbaar is op de Salesforce AppExchange is, werkt door te helpen sales teams te volgen en ontwikkelingen met betrekking tot hun leads te identificeren. Het kan informatie van zowel publiek beschikbare sociale media platforms zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Meetup, alsmede door middel van intelligente context based zoeken op trefwoorden, en blogs trekken.

Bijvoorbeeld, als er een ontslag op een bestaand account dat de vernieuwing cyclus kan veranderen of als er een sleutel contact schakelt banen, kunt u gewaarschuwd. Het idee is om verkopers te vermijden faux pas die negatief zou kunnen denken over een interactie te helpen. Aan de andere kant, als een ontwikkeling van een gesprek rechtvaardigt, zullen ze kijken meer op de hoogte wanneer zij reiken. “Het blijkt pijpleidingen in relaties,” Asterbadi vertelde mij toen we praatten over de aanvraag.

Volgens realSociable, hebben kleine bedrijven ervaren een 5 procent stijging in opdracht, zelfs als het gaat om relatief inactief contacten. Het is ook de melding van een 10 procent conversie in “dood leidt,” en het cijfers dat het helpt bij het elimineren ongeveer 10 uur per week, dat verkopers typisch besteden aan onderzoek naar prospects met behulp van traditionele handmatige methoden.

realSociable is geprijsd vanaf $ 30 per gebruiker, per maand. Het bedrijf zal niet onthullen hoeveel klanten het heeft, maar het is geschikt voor zowel kleine teams en tot massale bedrijven: één van de genoemde rekeningen is Hewlett-Packard.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

En de winnaars van de CRM Watchlist 2014 zijn ….; Waarom klant geobsedeerd Amazon is onze belangrijkste zakelijke kracht; CRM Watchlist 2014: Voor de 1e keer ooit: The Watchlist Elite, deel I; CRM Watchlist 2014: Voor de 1 keer ooit: The Watchlist Elite, deel II; CRM Watchlist 2014: voor de 1e keer ooit: The Watchlist Elite, deel III; CRM Watchlist 2014 Winnaars: upgrade naar een suite: deel I; CRM Watchlist 2014 Winnaars: opgewaardeerd naar een suite: Deel II

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Ook op de CRM Watchlist …