Gekletst Galaxy Mini S7 kon zware concurrentie voor de iPhone SE bieden

Gezien het feit dat Apple bereidt zich voor om een ​​nieuw 4-inch iPhone onthullen, moet het geen verrassing dat Samsung ook wordt gekletst om te werken aan een mini-versie van de Galaxy S7. En als de full-sized Galaxy S7 is iets te gaan, kan Apple worden geconfronteerd met serieuze concurrentie.

Het gerucht is dat de Galaxy S7 Mini heeft een 4,6-inch 720 × 1280 resolutie scherm en kan worden gevoed door ofwel de Snapdragon 820 of Exynos 8890 processor – dezelfde processors die de full-sized S7 en S7 Edge handsets stroom te voorzien.

De Galaxy S7 mini is ook gekletst om 3GB RAM en een 12-megapixel camera achter, alles wat gepropt in een apparaat dat is slechts 9,9 mm dik.

Dit zou niet de eerste keer dat Samsung kwam met een “mini” versie van de Galaxy S-serie smartphones zijn. Eerder hebben we de Galaxy S3 Mini, Mini S4 en S5 Mini gezien. Ondanks de geruchten, een Galaxy S6 Mini nooit verschenen. In plaats daarvan, Samsung liet de Galaxy S6 Active, een water- en stofbestendig versie van de Galaxy S6.

Het verschil tussen de Galaxy Mini S7 geruchten en vorige “Mini” apparaten van Samsung is dat deze keer Samsung zou kunnen worden in de voetsporen van Sony met haar Xperia Compact lijn en het vrijgeven van een kleiner toestel met de kracht van zijn grotere broer.

Als Apple’s iPhone SE heeft blijken te zijn een vernieuwde iPhone 5S met een $ 450 prijskaartje, dan is een stof- en waterbestendig Galaxy S7 Mini sport een micro SD-kaartsleuf kan een zeer dwingende apparaat.

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Apple neemt iPad Pro uit nieuwsgierigheid op ‘ja ik wil een’ met een 9,7-inch versie;? Kan Apple prod klanten om twee iPhones te kopen; iPhone SE begint bij $ 399, unlocked, Hoe kunt u uw iPhone of iPad klaar voor iOS 9.3 te krijgen, Entry -Niveau Apple Watch nu $ 299, Liam deconstrueert, hergebruikt, recycleert apparaten; CareKit: de bouw van persoonlijke gezondheid apps; Gallery: Launch dag hoogtepunten; iPad Pro 9.7-inch vs iPad Air 2: Wat is het verschil?

Hier is hoe je je iPhone te krijgen of iPad klaar voor iOS 9.3, Wat zal de iPhone 7 eruit? Waarschijnlijk niet veel anders dan de iPhone 6S; hoe een iOS of Android-smartphone (of tablet) om te zetten in een satelliet telefoon; De beste iPhone en iPad e-mail apps om uw productiviteit te verhogen; Vijf iPhone-batterij te besparen tips die echt werken (en vijf die nutteloos zijn)

Mobiliteit, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen toch te verhogen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

21 maart Apple event