Diensten als Twitter, Facebook moet worden geregeld in andere landen

Off laat er is al heel wat buzz rond RIM die toegang geeft tot overheidsinstellingen in andere landen toegang tot gecodeerde communicatie over hun servers, in India RIM besloten om de regering de toegang tot Blackberry messenger chats mogelijk te maken, heeft Nokia setup servers in India als een prik een trim. De Indiase bureaus verbreed hun netto om Skype en Google bevatten. Gezien de ontwikkelingen in de afgelopen maanden, onze afhankelijkheid en de goedkeuring van diensten zoals Twitter en Facebook geeft beide diensten ongekend inzicht in de burgers van een land.

Facebook is gekomen met intrigerende visualisaties op basis van de gegevens die ze hebben, en de mogelijkheid om deze gegevens tegen een land te benutten is als serieuze bedreiging. Zowel Facebook en Twitter hebben hun gegevens winkels in de Verenigde Staten. Het is een misvatting dat we onze data bezitten ondanks wat de voorwaarden te zeggen. Zuckerberg wil het internet van anonimiteit af en zet gezichten online identiteiten. Zijn motieven zijn twijfelachtig op zijn best, terwijl zijn argument zou kunnen zijn over de lafheid en authenticiteit, zijn agenda om een ​​gezicht te maken aan iedereen die zijn platform gebruikt, zodat hij terug kan gaan naar adverteerders, gewapend met deze gegevens. Het heeft weinig te maken met een wezen een lafaard. Terwijl hij zou geloven in de lafaard argument, de wereld van de lafheid bevrijden is niet zijn eindspel.

De onbedoelde gevolgen van een Amerikaanse dienst zetten gezichten om iedereen over de hele wereld is wat me bang maakt, omdat de Amerikaanse regering heeft een betere toegang tot deze gegevens. De Amerikaanse regering overweegt een wetsvoorstel waardoor ze af te sluiten hun internet, beter bekend als het internet kill switch factuur (een gewijzigde wetsvoorstel zal naar verwachting terug te komen voor de stemming.) De gevolgen van de wereld vertrouwen op deze Amerikaanse diensten en de Amerikaanse regering zijn kunnen doden het internet of manipuleren van deze diensten zijn diepgaand voor andere landen. De Amerikaanse regering zou hebben geïnstrueerd twitter een gepland onderhoud opnieuw plannen om de Iraanse protesten mogelijk te maken.

De Indiase regering nam onlangs aan Facebook voor de burger input voor de volgende nationale planning ontwerp en zelfs de politie gebruik van de dienst. We zijn vrijwillig voeding van deze Amerikaanse servers met informatie over onze landen. Het hoeft niet te kunnen gemarkeerd Top Secret en geclassificeerd voor het naar een hefboomwerking tegen een natie. De EU lijkt te nemen van deze zorgen serieus gezien hun recente borstel met Google, maar hun bevoegdheid is nog steeds beperkt tot de privacy van de gebruiker bij het gebruik van de dienst niet de controle over de gegevens die worden gedeeld door de burgers. India is zich bewust van het probleem en is op zoek naar manieren om te werken rond het.

Want wat hebben de Hollywood-films zoals Enemy of the State hebben ons geleerd? Een wereld, met Facebook onze regering en Zuckerberg de heerser? Plot voor een film? Ik roep dibs Sorkin.

Voor alle duidelijkheid: ik ben niet van een verordening van de burgers en de wetten die kijken naar democratisch recht van een burger de vrijheid van meningsuiting, maar het vermogen van de diensten, zoals Facebook en Twitter de mijne door middel van data en het delen van deze gegevens met de Amerikaanse overheid te beteugelen voorstelt zijn.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport