Zuid-Korea om regels tegen patent trolls verharden

Zuid-Korea zal worden herzien van wetten aan de lokale tech bedrijven beter te beschermen tegen patent trolls, volgens de Korea Herald.

De Fair Trade Commission zal komen met strengere maatregelen in de eerste helft van dit jaar, volgens zijn voorzitter Noh Dae-lae, tijdens een ontmoeting met state-run Korea Development Institute (KDI). Dit volgt in de voetsporen van de; het Amerikaanse. Act innovatie; bedacht vorig jaar tot soortgelijke problemen, die nu in afwachting van goedkeuring door de Senaat te pakken.

Het belang van de regelgeving tegen oneerlijke praktijken op het gebied van octrooien wordt groter naarmate de ICT-sector is bezig met felle technologische concurrentie wereldwijd, “zei Noh, in het rapport Dit opgeroepen tot strengere maatregelen en betere richtsnoeren;. Met betrekking tot intellectuele eigendom, voegde hij eraan toe, dringen er bij de KDI om samen te werken om manieren in te doen vinden;. patent trollen steeds meer in de schijnwerpers met tech reuzen steeds de doelstellingen van de conclusies van de kleinere bedrijven en de concurrentie;. Samsung Electronics geconfronteerd 38 octrooi rechtszaken in 2013, merkte Korea Herald, daarbij verwijzend naar de gegevens van online community PatentFreedom. het was de derde grootste doelgroep achter Google en Apple met 42 per stuk.

56 procent van de octrooi-rechtszaken in de Verenigde Staten in 2012 werden; gemaakt door patent trolls, volgens gegevens van het opstarten Lex Machina. Hoe hoger de aandacht op dit gebied betaald door toezichthouders weerspiegelt de bezorgdheid over hoe, octrooirechten trollen, kon innovatie en uiteindelijk de economische activiteit van een land te onderdrukken.

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië’s grote banken

Opfleuren! Het stimuleren van patenttroll wetgeving brouwen in het Congres; FTC verliest geduld met patent trolls

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië grote banken

Vechten patent trolls