TOTVS en IBM doel armlastige Braziliaanse IT-kopers

Global Financing unit van IBM heeft een samenwerkingsverband met de Braziliaanse enterprise resource planning (ERP) vendor TOTVS geslagen om software te kopen door lokale bedrijven voelen de gevolgen van de recessie te vergemakkelijken.

In het kader van het partnerschap, kunt bestaande TOTVS klanten en nieuwe klanten van de totale kosten van de overname van IT-producten uit de Braziliaanse software onderneming te financieren in 48 termijnen of verhuren ze op maandelijkse rente vanaf 0,71 procent.

De kredietaanvraag wordt gedaan door middel van een app ontwikkeld door IBM, die de terugbetaling bedragen simuleert en levert ook de beslissing. Bedrijven zijn ook in staat om te beginnen met betalen voor hun aankopen in 90 dagen, dus de eerste betaling alleen te wijten in 2016 zou zijn.

Eerder dit jaar, TOTVS samen met Amazon Web Services (AWS) om de toegang tot de systemen via de cloud te bieden, in een beweging die streeft naar de klant infrastructuurkosten te verlagen.

TOTVS is een populaire keuze als het gaat om ERP binnen de kleine en middelgrote ondernemingen segment in Brazilië. Maar het bedrijf wil om te streven naar een grotere Braziliaanse bedrijven – een ruimte nog sterk gedomineerd door SAP – en zich ook richten op de internationale markten.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro