Tor vraag: ‘Seksueel agressief’ Appelbaum vernederd en bang anderen

Een onderzoek door de Tor organisatie in het gedrag van Jacob Appelbaum is gebleken gelanceerd vermeende seksueel wangedrag, pesten en intimidatie.

Appelbaum, ooit beschouwd als een “kern” een deel van de ontwikkeling van het team van de non-profit Tor netwerk, teruggetreden uit zijn functie op 25 mei na beweringen van seksueel wangedrag openbaar geworden.

De 33-jarige werd vervolgens de focus van een onderzoek naar deze beschuldigingen.

Appelbaum heeft stellig ontkende elke betrokkenheid, branding de beweringen niet meer dan een “lastercampagne” en een “berekend en gerichte aanval.

Echter, het advocatenkantoor waar het onderzoek toegezegd zegt anders.

Op woensdag, directeur Shari Steele zei in een verklaring dat een aantal mensen naar voren zijn gekomen met first-person rekeningen van ontmoetingen met de ontwikkelaar, en een professionele onderzoeker concludeerde dat Appelbaum was niet de enige die onacceptabel gedrag.

Veel mensen binnen en buiten het Tor Project hebben incidenten van wordt vernederd, geïntimideerd, gepest gemeld, en bang van Jacob, en een aantal ervaren ongewenst seksueel agressief gedrag van hem, “aldus Steele. ‘Sommige van die incidenten zijn openbaar gedeeld, en sommige heb niet.

Bovendien, twee anderen ook naar verluidt betrokken bij “ongewenst gedrag,” nu niet is betrokken bij de organisatie.

Het Tor Project gaat een nieuwe anti-intimidatie beleid te lanceren en nieuwe klacht indienen en de beoordeling processen vast te stellen in een poging om deze happening weer voorkomen. De executive zegt dat deze moeten worden afgerond en bij of door de volgende Tor-ontwikkelaar vergadering eind september goedgekeurd.

Steele merkte

: Meer dan 100 verdachte, snooping Tor nodes ontdekt

Na de beschuldigingen in juli oorspronkelijk openbaar werden gemaakt, Tor besloten om de raad van bestuur volledig te vernieuwen. De verhuizing, ontworpen om de non-profit te houden “in de best mogelijke gezondheid”, resulteerde in alle zeven bestuursleden wordt vervangen.

De kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar; Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start; de Hyperledger Project groeit als gangbusters; Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

De nieuwe raad van bestuur bestaat uit directeur van de Electronic Frontier Foundation (EFF) Cindy Cohn, Matt Blaze, een computer en informatiewetenschappen professor aan de Universiteit van Pennsylvania, en beveiligingsexpert Bruce Schneier.

Het schandaal heeft ook geschud het fundament van het Tor-netwerk zelf, met medewerkers met inbegrip van Lucky Green zelf verwijderen uit het project en het nemen van Tor nodes offline.

De website heeft geprobeerd in contact te komen met Appelbaum te komen, maar sinds 6 juni hebben de ontwikkelaar social media kanalen en de website zweeg.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer