The Magic Roundabout: Kan Tech Stad bouwen van een start-up paradijs?

Aan het Techspace co-working kantoor in het hart van de wijk Shoreditch in Londen, de Tech Stad Investment Organisation (TCIO) overweegt de beste manier om de £ 50 dat de Britse regering heeft toegezegd om de chaotische Old Street Rotonde in de komende vier regenereren door te brengen jaar.

De TCIO team van 12 die verantwoordelijk is voor het orkestreren van het project samen met de Greater London Authority en Transport for London zal zijn, nadat het paar toegezegd £ 25m tussen hen om de investering van het Britse ministerie van Financiën aan te passen.

Het gebied zal er helemaal anders uitzien wanneer het klaar in 2017, volgens de adjunct-directeur van de TCIO, Benjamin Southworth. Er is veel ruimte voor zowel het interieur en exterieur van de rotonde te ontwikkelen, in aanvulling op de omgeving, zei hij tegen de website.

Amazon’s Digital Media Development Centre is het bouwen van nieuwe diensten voor het streamen van video op een breed scala van apparaten. De website ging voor een tour.

Hoewel het team zijn bezig met het opstellen van plannen over hoe om het geld te besteden, is het duidelijk dat een deel van de £ 50m zal worden besteed aan het creëren van de grootste openbare ruimte Europa’s ergens op de omtrek van de rotonde.

Het wordt een plek voor start-up bedrijven en de lokale gemeenschap om samen te komen en word de volgende generatie van ondernemers, “zei premier David Cameron in verwijzing naar de openbare ruimte, toen hij, kondigde de financiering Tech stad, in december vorig jaar.

De openbare ruimte zal een 400-zits auditorium dat alles van TED-achtige gesprekken gastheer zal aan Pascal programmeren lessen. Er zullen ook gezamenlijke labs, werkruimtes en high-speed breedband.

Eenmaal up and running, het is te hopen dat het centrum in staat zijn om ongeveer 200 start-ups per jaar te ondersteunen zal zijn, helpen 1000 jongeren vinden gekwalificeerde arbeid, en gastheer van twee grote internationale conferenties voor de creatieve en tech industrieën elk jaar.

Terwijl Old Street rotonde kan voelen als niets meer dan een drukke, vuile verkeer doorgaande weg, er is wel degelijk iets van verdienste aan de hand hier. Te midden van de chaos is een fijnmazig netwerk van goed georganiseerde tech start-ups, in de hoop om succes op de Shoreditch dieet van koffie en ambachtelijke bier te vinden.

“Iedereen werkt samen en met elkaar communiceren,” zei Southworth.

Maar waar is Tech City? Het breidt veel verder dan het Old Street rotonde en omvat minstens 1.320 bedrijven, volgens de Tech City Kaart. “We nemen het van King’s Cross in het westen tot Stratford in het oosten en dan helemaal naar beneden naar Greenwich in het zuiden. We zijn nooit echt opgepikt een noordelijke grens. Het is ongeveer negen vierkante mijl,” legde Southworth.

De start-ups in het gebied worden bediend door meerdere co-werkplekken die lage huurprijzen, flexibele werkruimte bieden en dat alle belangrijke collaboratieve omgeving.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO; Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups ; Waarom de Chinese India’s Hike bode in een eenhoorn hebben getransformeerd en wat WhatsApp kunnen leren

Sterker nog, Google heeft een eigen co-werkruimte in de vorm van de, Google Campus, maar er zijn anderen verspreid over het gebied, zoals Tech Hub en The Trampery. Echter, de vraag naar co-werkruimte is hoog in Tech City en veel van de faciliteiten zijn al op volle capaciteit.

Southworth is gebleken dat er een extra zeven of acht co-werkplekken te openen in de komende twee jaar om te voorzien in de start-ups die hebben geworsteld om te verhuizen naar een co-werkruimte zal zijn.

De voor de hand liggende tech oase aan vergelijking aan is California’s Silicon Valley te trekken – maar op 140 vierkante mijl en 50 jaar oud het is oneerlijk om te vergelijken Silicon Valley om Tech City, volgens Southworth. “The Valley is een zeer unieke plaats en state of mind dat ik weet niet of we kunnen repliceren en iets wat ik weet niet of ik wil hoe dan ook,” zei hij.

Echter, als we dezelfde vierkante meters en het areaal [als Silicon Valley] kunnen zijn, dan zouden we in staat zijn om lus in Reading, Cambridge en Oxford, waar we heel snel kunnen wijzen op grote successen, zoals: $ 20 miljard ARM, en ; Eben Upton’s Pi Raspberry.

Waarom Old Street?

Hoewel, Londen, misschien niet Silicon Valley, het was de enige Europese stad te beschikken over een lijst van de top 10 start-up steden, op basis van onderzoek door Startup Genome en Telefonica (PDF). Andere landen over de hele wereld met een levendige start-up scene op te nemen; Israël, Polen, Zweden, Estland, en; Duitsland.

Maar hoe kan het TCIO draaien deze bloeiende zak van Londen in een nog groter beest en hoe gaat een over het meten van de vooruitgang?

De metriek van succes zal rond de creatie bedrijf en het scheppen van banen “, zegt Southworth, erop te wijzen dat 35 procent van de 18-35-jarigen in het naburige Hackney werkloos zijn.” Als we kunnen besparen £ 25m op uitkering werkzoekenden in de lokale omgeving , dan zou dat een grote terugkeer. Als we sociale mobiliteit kunnen verhogen, zou dat een goede zaak zijn.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

Tech Stad inspiratie

Maatstaf voor succes