Taiwan militair lanceert-computer gesimuleerde oefening

Taiwan strijdkrachten op maandag gestart met een vijf-daagse-computer gesimuleerde oefening waarin maritieme patrouillevliegtuigen en gevechtshelikopters.

De oefening, die het leger, de marine en de luchtmacht omvat, omvat een computer simulatie van een aanval van China om te zien hoe militairen van het eiland zal vergaan in een gevechtszone milieu, de Taipei Times gemeld op dinsdag. Dit is het tweede deel van de Taiwanese jaarlijkse “Han Kuang” -reeks van de verdediging oefeningen, die de eerste fase in april gehad.

Taiwan Ministerie van Nationale Defensie bevestigde het nieuws dagelijkse dat de oefening begon gisteren, maar heeft verder geen details verstrekken. Echter, Kao Hua-chu, minister van landsverdediging merkte onlangs dat de militaire lessen uit computerondersteunde dit jaar de oorlog games in volgend jaar de militaire oefeningen zullen worden opgenomen, volgens het rapport.

De computersimulatie zal ook informatie en elektronische oorlogsvoering mogelijkheden, die twee sectoren waar de Verenigde Staten militaire functionarissen worden verondersteld om het verstrekken van achter de schermen steun omvatten, defensie ambtenaren opgemerkt.

Tegenmaatregelen tegen de Chinese lange reeks aanslagen met geleide raketten, kruisraketten en onbemande vliegtuigen zal ook tijdens de oefeningen worden uitgevoerd om Taiwan luchtverdediging te verbeteren, defensie ambtenaren toegevoegd.

Singapore naar VPN rol in de inbreuk op het auteursrecht te beoordelen

Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik

Singapore passeert contempt of court wet te midden van veel controverse

Singapore PM waarschuwt VS over TPP bekrachtiging

Veiligheid, Singapore naar VPN rol in de inbreuk op het auteursrecht te herzien; veiligheid, Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik, Legal, Singapore passeert minachting van de rechtbank het recht te midden van veel controverse, Legal, Singapore PM waarschuwt VS over TPP bekrachtiging