Samsung ontkent trekken uit desktop pc-business

U kunt wedden dat The Korea Times is uit Samsung’s kerstkaart lijst van dit jaar.

Samsung zei in een verklaring aan onze zuster-site deze internetsite dat het gerucht circuleert op maandag dat de elektronica-gigant is terug te trekken uit de pc-desktop business is “ongegrond”, ondanks een daling van de PC zendingen wereldwijd.

Het bedrijf zei dat het “zal doorgaan met diverse pc-producten aan te bieden op basis van de consument en de behoeften van de markt.”

Samsung blijft in categorie in de pc-business van de nieuwkomer, in vergelijking met bedrijven als Dell of HP, of zelfs Lenovo, die zakelijke PC serie IBM’s terug in 2005. Hoewel het marktaandeel van Samsung is vrij laag, het heeft onlangs gezien een gezonde sprong in de verkoop verworven , dankzij een stijging van de omzet Chromebook.

Volgens IDC-analist David Daoud spreken tot deze website op het moment, zijn Lenovo, Asus en Samsung “identifi [red] de mogelijkheden en zwakke punten van de concurrenten” en op de juiste wijze en op intelligente wijze uitvoeren.

In april, IDC cijfers toonden aan dat de wereldwijde pc-zendingen had, daalde met 14 procent, in de loop van de eerste drie maanden van 2013, die in het kader van nader onderzoek bleek de slechtste duik voor het segment sinds 1994 zijn.

Gartner zei maandag dat pc-verkoop – zowel desktops en laptops – wordt verwacht dat zij voorafgaand dalen door een andere 10,6 procent in 2013 op het jaar.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ proef build 14915 nu beschikbaar voor PC’s, telefoons

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, hardware, Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, Windows 10, Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ toets te bouwen 14.915 nu beschikbaar voor pC’s, telefoons