Salesforce.com nabs rustig data startup Cloudconnect

SAN FRANCISCO — Te midden van al het rumoer Dreamforce, een nieuwe samenwerking met Hewlett-Packard, en het derde kwartaal de winst, Salesforce.com is ook in het midden van de nieuwe aanwinst.

Echter, er is geen kik over de fusie van de CRM reus, die duidelijk heeft een volle agenda deze week in ieder geval geweest.

De deal zou zijn gegaan onopgemerkt voorbij indien niet was voor het feit dat het stil werd aangekondigd door de doelgroep, Cloudconnect. Het nieuws van de aankoop opgepikt amid aandeelhouders Salesforce noemen.

De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt. Verdere details zijn er maar weinig tussen ook, behalve dat Cloudconnect is op weg naar de Heroku Cloud-Platform-as-a-Service arm op Salesforce.

Hier is een uittreksel van de aankondiging van de Cloudconnect team

Als onderdeel van Heroku, zal de cloudconnect team doorgaan met haar missie van het helpen van bedrijven te creëren geweldige apps en ervaringen door het aansluiten van hun klantgegevens te streven.

Opgemerkt dient te worden dat Cloudconnect voorzien developer tools voor het vergemakkelijken van de toegang tot gegevens van de klant op basis van MySQL en PostgreSQL open source databases.

En toch net vorige week, Amazon Web Services uitgebreide ondersteuning voor de relationele database services (RDS) naar PostgreSQL.

Dat, gecombineerd met het onderlopen van, klantgerichte lezingen en een geconvergeerde infrastructuur koppeling met HP, Salesforce lijkt haar instrument tegen de cloud en e-commerce gigant te slijpen.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Salesforce 1: Zal ​​het toekomstbestendig, Salesforce.com, HP onthullen ‘Superpod’ cloud samenwerking; Salesforce.com’s Q3:? Beats schattingen, verhoogt outlook, AWS, Salesforce conferenties markeert CIO raadsel; Salesforce.com: ‘gouden tijdperk van enterprise apps ; Salesforce CEO geeft toe dat ‘maatschappelijke onderneming’ veld werkte niet, Dropbox, Salesforce CEO handel startup verhalen; Salesforce Benioff: Ja, je tandenborstel zal een marketing tool; Dreamforce ’13: Salesforce.com bagatelliseert potentiële HP, Oracle deals

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Dreamforce 2013