Rook lanceert de eerste woning drone die u kunt vliegen van overal in de wereld

Chicago tech start-up, negenentachtig robotica, is de lancering van de eerste drone voor het huis die op afstand kunnen worden bediend.

De Rook drone, werd gemaakt door negenentachtig Robotics, een robotica start-up op basis van Northwestern University’s incubator programma.

De ingenieurs opgevallen dat alle huidige drones op de markt moet u in de buurt zijn om ze te bestrijden. Zij zouden niet aan te sluiten zodra je stapten buiten bereik.

Het team beweert dat Roek is de eerste consumenten drone die verbinding maakt met het internet. Deze kunt u op afstand de controle van de drone van uw kantoor, de sportschool, of ergens anders in de wereld op elk gewenst moment

Door Rook verbinding maakt met een Wi-Fi-netwerk, kunnen gebruikers de controle Rook en bekijk de video-stream met hun iOS of Android-app op hun smartphone.

Het bedrijf het product gelanceerd op Indiegogo, en overtrof de financiering doel twee dagen na de lancering. De campagne is nu verhoogd bijna $ 58.000.

De drone is uitgerust met een HD-camera, sensing apparaat en kan een monitor of een camera die uw huis tours worden. Het team wil de Rook om uw huis assistent, opgeroepen van overal in de wereld te worden.

Gebruikt voor de binnen drone onder andere een vliegende bewakingscamera, het controleren van uw familie of het controleren van wat uw hond aan wanneer u het huis verlaat.

U kunt controleren of u hebt vergeten de kachel uit te zetten – of dat u uw portemonnee thuis hebben verlaten.

U kunt zelfs laat je vrienden een virtuele vliegen rond van uw huis.

Om drone vlucht te beginnen, het downloaden van de app, voeg uw Wi-Fi-wachtwoord.

Vliegen Rook het gebruik van de smartphone app, tikken en vegen om het apparaat te bedienen.

Airdog auto volgen drone voor GoPro smashes Kickstarter doelstellingen; De beste Crowdfunded drones voor ontzagwekkende wendbaarheid

Vlieg de drone terug naar zijn basisstation om draadloos opladen. De Rook momenteel niet voorzien van een auto-return functionaliteit.

Het team is van plan andere ideeën in de toekomst, zoals spraak flight control and running vlucht routines van uw telefoon.

De drone is niet uitgerust met een microfoon betekent geluid detectie is momenteel niet mogelijk.

Het bedrijf is van plan om bewegingsdetectie en andere security algoritmen, waarvoor je smartphone waarschuwingen configureren vrij te geven.

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

Het is ook van plan om Rook vrij te geven in verschillende kleuren.

Het team zegt dat het werkt ‘heel moeilijk om de latency voor cloud throughput te verminderen’, zodat gebruikers een ‘veilige vlucht in de buurt van real-time’ zullen ervaren.

Rook is een coole nieuwe drone met de potentie om uw woning te controleren wanneer u uit – en houden de hond vermaakt door haar vliegen capriolen ook.

 inhoud

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent