? Mobile Security: Grotendeels een non-issue … voor nu

Er is goed nieuws op de mobiele beveiliging voorzijde: Er zijn niet veel cyberaanvallen en malware is relatief goedaardig. Als gevolg daarvan is er niet veel zorgen te maken over en bedrijven moeten hun inspanningen besteden beveiligen van niet-mobiele infrastructuur. Het slechte nieuws: Mobile veiligheid zal materie op een gegeven moment, waarschijnlijk wanneer bedrijven knop omhoog kwetsbaarheden elders.

Voormalig NSA technoloog Edward Snowden wiegde de IT-wereld in 2013, toen hij geheime documenten onthullen digitale surveillance programma’s van het agentschap gelekt. Hier zijn de drie grootste impact.

Dat afhaalrestaurant steekt in Verizon’s 2015 Gegevens Breach Investigations Report. Een van de belangrijkste dingen om te weten

Zo mobiel is zo veilig toch? Niet echt, zei Jay Jacobs, een auteur van Verizon’s verslag en security analist bij het bedrijf. “Mobile is niet de beste vector voor de aanval. Het wordt de zichtbaarheid, maar is geen focus,” zei Jacobs.

Kosten van een data-inbreuk: 58 cent per record, zegt Verizon

Zet het op en mobiele gewoon niet de dollartekens of heerlijkheid, die het bureaublad heeft te dragen. Een reden is dat smartphones en tablets niet veel gegevens over hen hebben en vertrouwen op zakelijke aansluitingen voor waardevolle informatie. Maar de grote reden is dat cybercriminelen hebben andere makkelijker doelwitten te raken.

Denk aan mobiele net als u point of sale datalekken te doen. Europa verhuisde naar chip en pin-technologie jaar geleden en de Amerikaanse beslissing om de stok met magnetische strips voor kaarten gelijkgesteld aan een grote welkom teken voor cybercrime.

Zodra andere gebieden van de infrastructuur meer zijn beveiligd, kan mobiel een verleidelijk doelwit geworden.

Verizon zei in haar verslag

Jacobs zei dat bedrijven nodig hebben om mobiele beveiliging te controleren, maar niet noodzakelijkerwijs sterk richten op het. Mobile Security zal materie op een bepaald punt, maar voor nu de zichtbaarheid en controle van apparaten is het belangrijkste. Uit het rapport van Verizon

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Verizon, het analyseren van gegevens uit de Verizon Wireless unit, kon niet genoeg gegevens te verzamelen op Apple iOS malware naar alle bevindingen te leveren. Afgezien van een paar retooled Android exploits gericht op iOS kleine stak;. Voordat u begint te razen over Android dat onzeker is het vermeldenswaard dat de meeste malware problemen draaien om adware, een ergernis meer dan een onderneming killer;. Echter, 96 procent van de mobiele malware was gericht op het Android-platform, gebaseerd op FireEye data. Het is vermeldenswaard dat 95 procent van de mobiele malware heeft een houdbaarheid van minder dan een maand en 4 van de 5 monsters duurde slechts een week.

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle