? Het internet wordt steeds sneller dan ooit, maar de VS nog steeds achter

Hoe snel is uw Internet? Mijn antwoord is: nooit snel genoeg. Akamai Technologies in haar laatste eerste kwartaal 2015 State of the Internet Report heeft gevonden al is dat voor de meesten van ons het internet wordt steeds faster.The VS, maar blijft buiten van ‘s werelds top tien voor internet snelheden.

Het internet wordt steeds sneller, maar weinig gebruikers krijgen de FCC nieuwe breedband standaard van 25 Mbps, -. Akamai; Volgens Akamai, in het eerste kwartaal van 2015, het wereldwijde gemiddelde verbindingssnelheid bereikt 5 Mbps voor de eerste keer. Dat is een 10 procent stijging ten opzichte van het voorgaande kwartaal.

Het wereldwijde gemiddelde verbindingssnelheden tot de top 10 landen bleef ruim boven de 10 Mbps, en zes van de 10 hadden gemiddelde snelheden van meer dan 15 Mbps, zoals Ierland (17,4 Mbps), Zweden (15,8 Mbps) en Nederland (15,3 Mbps) trad South Korea (23,6 Mbps), Hong Kong (16,7 Mbps) en Japan (15,2 Mbps) in meer dan deze benchmark in het eerste kwartaal.

Ter vergelijking: de Verenigde Staten blijft ver achter.

In de Verenigde Staten, de Federal Communications Commission (FCC) heeft onlangs opnieuw gedefinieerd breedband als zijnde ten minste 25 Mbps naar beneden en 3 Mbps up.

De stijgende getijden van big data, video en cloud computing aan het rijden bent een enorme vraag naar snellere en efficiëntere netwerken. We verdiepen in hoe dingen zoals software-defined netwerken (SDN) en nieuwe draadloze technologieën waarmee business transformatie.

Wereldwijd, slechts 4,6 procent van de unieke IP-adressen aangesloten bij een gemiddelde verbindingssnelheid van minstens 25 Mbps, Still, dat is een 12 procent stijging ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Zuid-Korea leidde de wereld met een 31 procent breedband adoptie tarief. Het tarief was bijna het dubbele van dat van de tweede plaats in Hong Kong met zijn 17 procent aangenomen. In de Verenigde Staten, maar vijf toestanden had 10 procent of meer van unieke IP-adressen die de 25 Mbps snede gemaakt.

25 Mbps snelheden nog steeds niet gebruikelijk in de Verenigde Staten 46 staten hebben onder de 10 procent. Het District of Columbia hield de eerste plaats in 25 Mbps breedband aanneming met 18 procent. Delaware nam de tweede plaats met 15 procent adoptie tarief. Vijf van de top 10 staten hadden adoptie van ten minste 10 procent. Toch, in het hele land op twee na alle staten vertoonden groei kwartaal-op-kwartaal in 25 Mbps breedband adoptie.

Wat drijft deze snelheid te verhogen voor een deel is de nieuwe gigabit-speed internet aanbod. Google Fiber heeft verder uit te breiden, te kondigen in januari dat het zou brengen gigabit-speed fiber-to-the-home tot 18 extra steden in de vier grootstedelijke gebieden: Atlanta, Georgia, Nashville, Tennessee, en Charlotte en Raleigh-Durham, North Carolina . Anderen zijn ook brengen gigabit internet om de laatste mijl.

Sommige van deze Internet snelheid verhoogt zijn afkomstig van kleinere ISP’s. Deze omvatten Paul Bunyan Communications ‘Gigazone Internet over Bemidji, Minnesota en de omliggende platteland; Mahaska Communications Group’s high-speed service aan Oskaloosa en Indianola, Iowa; aanbod Ting in Westminster, Maryland, en CenturyLink’s fiber-to-the-home voor sommige Utah huisvesting ontwikkelingen.

Overheid is ook het krijgen in de handeling van de verbetering van breedband naar het kantoor en thuis. Zo heeft Massachusetts gouverneur Charlie Baker maximaal inzetten voor $ 50 miljoen ter financiering van breedband te ondersteunen. In New York, York Gouverneur Andrew Cuomo is het aanbieden van $ 500 miljoen prikkels voor telecommunicatie-bedrijven die investeren in netwerken leveren minimum breedband snelheden van 100 Mbps. Dit gebeurt als overheden zich realiseren dat breedband is gelijk aan lokale werkgelegenheid.

Zeventien staten hebben nog steeds 25 Mbps goedkeuring niveaus van minder dan 5 procent. Veel werk moet nog worden gedaan voordat de VS kan concurreren met ‘s werelds meest bekabelde landen.

Globale gemiddelde internet snelheden groeien tot 4,5 Mbps: Akamai; Akamai toont mondiale en de Amerikaanse internet snelheden toeneemt; FCC om breedband te definiëren als minimaal 25Mbps

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

 verhalen

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’