Waarom hebben leveranciers rekenen op voice respons systemen?

Vaker dan ik zou willen, word ik geconfronteerd met de noodzaak om contact op met een bedrijf om informatie te krijgen of een probleem op te lossen. In zeldzame gevallen, ik vind dat ik spreek met een goed opgeleide, behulpzame medewerker van de klantenservice. Meer waarschijnlijk is, zal ik een niet-reagerende, nutteloos, dom voice response systeem geconfronteerd. De meeste van de tijd, het bedrijf waar ik wil contact opnemen biedt geen eenvoudige gemakkelijke manier met een persoon te spreken.

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

De meeste van mijn ervaringen met deze systemen zijn slechte. Ze gewoon niet begrijpen mijn Midwesten twang en probeer me leiden tot een functie Ik ben niet geïnteresseerd i.n helemaal. Proberen om iets vrij eenvoudig volbracht krijgen verandert in een frustrerende, bloeddruk verheffende ervaring. Ik heb geconstateerd dat de chat-“vertegenwoordiger, vertegenwoordiger, vertegenwoordiger” uiteindelijk verwart het voice response systeem genoeg dat ik doorgestuurd naar een persoon die me echt kan helpen. Soms zal het systeem gewoon vragen mij om opnieuw te bellen en ophangen op mij. Als dat gebeurt, ik eenvoudig het gewenste product of dienst te kopen van een andere leverancier.

Ik heb ervaringen langs deze lijnen met AT & T Wireless, Comcast, Delta Airlines, Northwest Airlines (nu onderdeel van Delta) en een paar andere instellingen hadden. De meest recente ervaring was met AMC Entertainmen t’s systeem.

Andere tijden, vind ik mezelf spreken met iemand die duidelijk spreekt Engels als tweede of misschien derde taal. Dit natuurlijk maakt het erg moeilijk te begrijpen of begrepen worden door hen. Op het einde, deze ervaringen zijn vaak zeer irritant en verminderen mijn mening van deze leveranciers. Dell en HP zijn de poster kinderen voor dit soort problemen. Vaker wel dan niet, ik uiteindelijk te bellen meerdere malen, het verzenden van meerdere e-mail berichten of met behulp van hun “chatten met een overwerkte, uiteraard vervelen tech ‘systemen.

Sommige bedrijven, zoals Amazon.com, AOL.com en eBay.com maken het zowat onmogelijk om nog een telefoonnummer te vinden at all. Ik denk dat ze het gevoel hebben dat ze doen goed genoeg in het algemeen voor sommige mensen boos.

Ik ben tot de conclusie dat de kosten snijden is belangrijker voor deze bedrijven dan goede klantenservice komen. Ik denk dat ze niet beseffen of niet schelen hoe vaak geïrriteerd of boos mensen anderen over hun slechte service ervaringen vertellen.

Heeft u had soortgelijke ervaringen? Wat heb je gedaan over wanneer zij worden geconfronteerd met dit soort problemen?

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle