Verslag: Hier komen kleine advertenties op smartwatches

Het maakt niet uit waar je heen gaat op het web of wat mobiele apparaten die u gebruikt, wordt u geconfronteerd met advertenties. We kunnen het niet leuk, maar advertenties zijn het vet dat de web draaiende te houden. Bedrijven zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om ze te draaien, en voor nieuwe plaatsen om ze te duwen in de voorkant van het publiek. Dat is waarom ze kunnen komen om de SmartWatch in een grote weg.

Een rapport van Juniper Research heeft voorspeld dat $ 68.600.000 zal worden besteed aan de SmartWatch advertenties in 2019, een stijging van ongeveer $ 1.500.000 dit jaar. Hij wijt de toename aan nieuwe merken van apparaten binnenkort op de markt, met Apple in de voorhoede.

De “globale aantal adresseerbare polsen” zou de marktkansen voor Apple Watch zijn, stelt een analist.

De kleine schermen van de SmartWatch zal nieuwe formats noodzakelijk voor advertenties die de ogen van de consument zal vangen. Dat zal niet gemakkelijk zijn, want adverteerders vindt dat SmartWatch gebruikspatronen een enorme uitdaging om effectieve advertenties te maken zal zijn. Terwijl de smartphone-gebruikers zijn op zoek naar het scherm minuten per keer, zal smartwatches alleen wierp een blik op een paar seconden. Het is moeilijk om een ​​pakkende advertentie die de aandacht van de gebruiker zal grijpen in zo’n korte periode knipperen.

Dit moet zorgvuldig gebeuren, want SmartWatch gebruikers niet vriendelijk zal reageren op advertenties die een eenvoudige blik op het scherm te onderbreken. Wanneer een buzz op de pols drijft een blik op het horloge, zal een weergegeven advertentie in de manier waarop de gebruiker snel frustreren. Marketeers zullen waarschijnlijk erachter te komen hoe dit te voorkomen, hoewel gebaseerd op de bestaande advertenties die ze lijken niet te schelen als ze verergeren apparaat eigenaren.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië