Verizon blijft bluf Netflix op buffering noemen

De voortdurende publieke ruzie tussen Netflix en breedband providers zet deze week met een van de meest vocale telco tegenstanders uitgifte van een andere weerlegging.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

een van de katalysatoren voor de verhitte discussie over netneutraliteit, een strijd die als geserveerd – Dat zou Verizon, die nu op gespannen voet met de online video reus is al maanden.

De grootste pure-play cloud-dienst van alles is gebaseerd op Netflix’s open-source stack draait op Amazon Web Services.

David Young, vice-president van de Federal Regulatory Affairs bij Verizon, schreef een nieuw memo op donderdag dat in wezen probeert te Netflix bluf roepen nogmaals op buffering tarieven.

Jonge afgewezen beweert dat Verizon was “smoren” Netflix verkeer; op zijn FiOS netwerk. Netflix is ​​uitgevoerd genoemd in tal van enquêtes in de afgelopen maanden blijkt te zijn een van de grootste bronnen voor bandbreedtegebruik hele land zijn.

Jonge erkend zijn er gevallen van congestie omdat Netflix en Verizon tegenzin geweest; uitgebroed een deal voor prioriteit verkeer, net als, wat Netflix gelegd met Comcast.

Zonder hakken woorden, Jong verder de schuld slechte prestaties tarieven opgegraven door middel van Verizon klachten van klanten over de methoden van Netflix voor levering.

Young schreef

In plaats daarvan, Netflix koos om te proberen dat het verkeer te leveren aan Verizon door een paar van derden transit providers met een beperkte capaciteit op verbindingen die specifiek alleen worden gebruikt voor een evenwichtige verkeersstromen. Netflix wist wel beter. Netflix is ​​verantwoordelijk voor zowel het gebruik van verbindingen die het volume van het verkeer het verzenden kan dragen, of uit te werken afspraken met haar leveranciers, zodat ze kunnen omgaan met de volumes.

Niettemin, op het einde, zullen de twee hebben om samen te werken op een bepaald punt. Jonge opgemerkt dat de twee tech bedrijven werken samen aan nieuwe, directe pijpleidingen van Netflix naar het netwerk van Verizon.

Echter, in het licht van de discussie over netneutraliteit, Jong zeker van zijn dat deze verbindingen niet “prioriteit” Netflix verkeer in any way.

Afbeelding via The Verizon Policy Blog

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’