Uw basis iPad pen: Jot Dash’s stylus voor iOS en Android voelt gewoon goed

Ik heb een aantal pennen met de iPad gebruikt, maar niemand heeft recht gevoeld. De meeste waren te zwaar en onhandig, en als gevolg dat ze niet goed werken als een pen. De Jot Dash veranderingen die met een vorm die lijkt op een inkt pen.

De Jot Dash ziet eruit als een pen, voelt als een pen, en – voor zover mogelijk is bij het schrijven op een glazen scherm –writes als een pen. Het afziet buitensporige technologie zoals drukgevoeligheid in het voordeel van de eenvoud, en het werkt.

De warmste apparaat in de onderneming blijft de tablet. Leidinggevenden hebben aangedrongen op hen, IT-afdelingen hebben ze ondergebracht, en de gebruikers blijven schreeuwen voor hen. Zijn ze een rage of game-changer? We onderzoeken de productiviteit voordelen, kansen en mythen.

Wanneer u wilt handgeschreven aantekeningen met pen en papier te nemen, je gewoon pak de pen en begin te schrijven. Je hoeft het niet een gedachte te geven, je gewoon doen. Dat is de kracht van de Jot Dash. U kunt gewoon pick it up, klikt u op de knop aan de bovenkant, en begin met schrijven.

Hardwarematig, de Jot Dash is 8,5 mm en weegt 12 gram. De metalen vat voelt zich goed in de hand en de 1,9 mm penpunt is zo dun als een inkt pen. Het heeft een oplaadbare batterij die in de test langer dan 14 uur duurt Adonit conclusies. Het wordt opgeladen met een slimme magnetische lader die wordt aangesloten op een USB-poort. In het testen laadt de Jot Dash snel.

In tegenstelling tot andere geavanceerde pennen, doet de Jot Dash niet Bluetooth nodig. Dat is de reden waarom het is onmiddellijk beschikbaar bij het inschakelen via de bovenste knop. De knop dient tevens de pen uit om de batterij, die schakelt na enkele minuten van inactiviteit in het geval je vergeet te klikken besparen.

Dus hoe goed werkt de pen werkt? Vrij goed. Het kan worden gebruikt voor handschrift elke applicatie die dergelijke invoer accepteert en werkt als een stylus overal elders in IOS. Hoewel het werkt met Android, hebben we het niet testen met dat besturingssysteem.

Het ontbreken van drukgevoeligheid kan een probleem voor kunstenaars met behulp van schetsen apps zijn, maar in het testen bleek dit een voordeel zijn voor het maken van aantekeningen. Handschrift was vlot in een app die we hebben getest.

Vijf functies van de volgende iPhone nodig (maar waarschijnlijk niet zal krijgen), Apple iPhone 5SE loslaten, iPad Air 3; Nieuwe iPhone trade-in programma genaamd ‘Trade Up met termijnen; Urban Armor Gear Trooper voor iPhone 6s Plus: Laat de portemonnee achteren overleven druppels; Smartphone groei zakt naar het niveau van 2008; Waar komt Apple gaan na de iPhone;? Hoe te leven met een 16GB iPhone of iPad (en niet verliezen uw geest); Apple bezit tot “1 januari 1970 ‘iPhone bricking bug

De Adonit Jot Dash is de beste pen voor handschrift op een iPad die ik heb getest tot nu toe. De ideale form factor met de mogelijkheid om gewoon pak het op en schrijven won de dag.

Met behulp van de Jot Dash is niet geweldig en dat is niet de schuld van de pen. Het schrijven op het glazen scherm voelt niets als een pen op papier. De tablet scherm is glad als de penpunt glijdt over het, en dit vereist een zorgvuldige schrijven om te voorkomen dat hij er vandoor.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

Een ander probleem is palm afwijzing, de technologie die de aanraking van rust de hand op het scherm tijdens het schrijven negeert. Op iOS is dit een functie van de app, en sommigen doen het niet zo goed doen. Anderen doen een goede baan het negeren van de palm op het scherm, notabele in het bijzonder. Jot Dash lader

Dit heeft niets te maken met de pen, maar het is een probleem met iOS. Goede palm afwijzing moet op het niveau van het besturingssysteem – zoals in Windows. Het hebben van het variëren van app naar app in iOS levert een inconsistente gebruikerservaring. Het zal interessant zijn om te zien hoe Apple omgaat met dit met de Apple Potlood op de iPad Pro. Het was waarschijnlijk geen toeval dat Apple niet de handen rusten op de Pro scherm iPad, terwijl pronken de Apple Pencil stylus bij de lancering evenement liet zien.

De Adonit Jot Dash is redelijk geprijsd op $ 49,99 en het overwegen waard door mensen op zoek naar een pen voor de iPad. Het behandelt hand op het scherm en alle stylus.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Apple 15 maart

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade