Utility software maker Gentrack shoots voor $ 100m vermelding

Utility en de luchthaven management software bedrijf Gentrack streeft meer dan NZ $ 100.000.000 te verhogen door middel van een openbaar aanbod van iets minder dan 60% van de aandelen van de vennootschap.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; telco’s; Refrein winst stabiel op NZ $ 91m op koper pricing beslissing; Innovatie;? Domino’s partners met Flirtey voor pizza drone levering

De Auckland, Nieuw-Zeeland, gevestigde bedrijf, dat in de omzet gerealiseerd NZ $ 40.000.000 in 2013, versterkt de raad eerder deze maand in een beweging alom gezien als voorbereiding op een bedrijf aankondiging.

Volgens de National Business Review, Gentrack beoogt te verhogen NZ $ 101.800.000 in haar aanbod volgende maand.

De aandelen zullen naar verluidt worden aangeboden tegen een prijs in de range van NZ $ 2 tot NZ $ 2,50. Het aanbod zal openen op 9 juni, na een bookbuild, en sluit op 20 juni.

Gentrack ontwikkelt het Gentrack Velocity billing platform voor nutsbedrijven en de luchthaven van 20/20 voor de luchthaven management. Zij stelt 150 klanten in 20 landen en biedt werk aan 180 medewerkers.

Gentrack was de tweede Nieuw-Zeelandse bedrijf dat een bedrijf vandaag de dag aan te kondigen, volgende; travel management cloud bedrijf Serko.

De Nieuw-Zeelandse Stock Exchange is het aanbieden van hoge waarderingen voor dergelijke tech aandelen. Wellington-gebaseerde cloud accounting bedrijf Xero, overgoten; Forbes ‘lijst van de mondiale groei bedrijven vorige week, in een analyse op basis van hoe hoog de beleggers in afwachting van toekomstige groei had geboden up stock waarden.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Refrein winst stabiel op NZ $ 91m op koper prijsbeslissing

? Domino’s partners met Flirtey voor pizza drone levering