Toshiba onthult trio van tabletten, met inbegrip van $ 110 Android 4.4 tablet KitKat

Naar aanleiding van HP’s leiding met, haar $ 100 7 Plus Android-tablet, heeft Toshiba drie nieuwe tablets die prijs benadrukken meer dan fraaie toepassingen gelanceerd.

Bij $ 109,99, de Excite Go (hierboven afgebeeld) is een beetje duurder dan de HP concurrentie, maar het biedt een aantal belangrijke voordelen. Het wordt geleverd met de nieuwste versie van Android, 4.4 KitKat, terwijl de 7 Plus steekt met de oudere 4.2.2 Jellybean. De Toshiba voorziet ook tweemaal het bedrag van ingebouwde opslag: 16GB ten opzichte van de HP’s 8GB.

De Excite Go wordt geleverd met een Intel Atom quad-core processor, terwijl de 7 Plus wordt aangedreven door een quad-core ARM Cortex CPU. Beide worden geleverd met voetgangers 1,024×600 7-inch schermen. Toshiba claimt superieure levensduur van de batterij – 8 uur voor algemeen gebruik, terwijl HP belooft 5,5 uur uit de 7 Plus – hoewel het nog te bezien hoe dat uit speelt in real-life testen.

De beslissing om goedkoop te gaan met de Excite Go konden werken goed voor Toshiba, omdat de 7 Plus is al uit voorraad bij HP’s online winkel. Potentiële kopers zullen moeten wachten, echter, zoals de Excite Go is niet de scheepvaart tot begin juli. Dat beschikbaar is hetzelfde voor Toshiba nieuwe Windows 8,1 leien, 8-inch en 10 inch smaken van de Encore 2.

De originele Encore werd gespot op de IFA 2013 en begon bij $ 329,99 voor een 8-inch tablet. (De startprijs is inmiddels teruggebracht tot $ 299,99.) Toshiba heeft geschoren $ 100 korting voor de zelfde-sized Encore 2 editie, terwijl het toevoegen van een 10-inch versie die begint bij $ 269,99.

Net als de eerste versie van de Encore, encore 2 functies 1,280×800 resolutie, maar dat is een beetje spannender op de 8-inch scherm dan de 10-inch model. Net als de Excite Go, de nieuwe Encore 2 tabletten onder andere een Intel Atom quad-core processor binnen, maar Toshiba heeft niet bekendgemaakt welke (s). U kunt deze configureren met maximaal 64 GB ingebouwde opslag, al is het onduidelijk hoeveel de start configuratie omvat – de oorspronkelijke basis Encore wordt geleverd met 32GB.

Mijdend de basis zwart van de Encore, encore 2 sport een satijnen gouden matte afwerking. Toshiba gooit ook in een gratis jaar van Office 365 en belooft 10 uur voor algemeen gebruik levensduur van de batterij van de nieuwe Encore 2 tabletten.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet