? Samsung lanceert ProXpress C30 printers voor het MKB

Samsung Electronics heeft lanceerde haar nieuwe ProXpress C30 serie printers, met zijn “lagere operationele kosten en een hoge productiviteit” gericht op het midden- en kleinbedrijf (MKB).

De printers – C3010ND, C3060ND en C3060FR – zijn gericht op kleine en middelgrote bedrijven, zoals professionele dienstverlening en de detailhandel die afdrukken van hoge kwaliteit, hoge gebruiksvriendelijkheid en lage operationele kosten vereisen.

De C30-serie ‘hoog rendement tonercartridges kan omgaan met zware printvolumes dat lagere total cost of ownership (TCO) zal hebben. Een technologie genaamd Instant Fusing-systeem, dat een kortere wachttijd voor prints en kopieën maakt, zal het energieverbruik te verlagen, aldus het bedrijf in een verklaring.

De printers hebben een resolutie van 9600 x 600 dots per inch en het bedrijf de Rendering Engine voor Clean Pages (RECP) weglaat onnodige details en onduidelijke elementen op afgedrukte, gekopieerde en gescande documenten en afbeeldingen.

De afdruksnelheid is verhoogd tot 30 papier per minuut (ppm) van 26 ppm, een toner opbrengst van 8K / 5K, en de capaciteit van 1.400 vel van de vorige modellen. De printers hebben een 800 Megahertz dual-core CPU, dat is 50 procent sneller.

Samsung Electronics heeft zich in het leveren van producten die betrouwbare prestaties met een lage TCO voor het midden- en kleinbedrijf en de werkgroep gebruikers aan te bieden opgericht “, zegt David SW Song, senior vice president van de printoplossing zakelijke Samsung’s.” Met een scala aan zakelijke -efficiënte printers, zal Samsung blijft een slimme kantooromgeving dat document management verbetert ontwikkelen.

Geselecteerde onafhankelijke softwareleverancier oplossingen zoals Rindale, ScanShare en Cirrato, alsmede Samsung eXtensible Open Architecture (XOA) ingebedde inrichtingen, kan worden ingebed met de C30 serie.

Samsung is upping inspanningen om uit te breiden in de lucratieve enterprise printing markt gedomineerd door HP, Canon en Sharp.

Vorige maand kondigde haar partnerschap met Amazon Dash voor een printer inkt bijvullen service. Printers van de toner zal extra aandelen automatisch bestellen bij Amazon.

Het bedrijf heeft ook vorig jaar overgenomen Braziliaanse drukkerij Simpress, en blijft zich richten op andere opkomende markten waar conventionele dominante spelers zijn relatief zwak en de vraag naar kosteneffectieve infrastructuur is hoog.

In Zuid-Korea, de tech reus vorige week een deal gesloten met Korea Post, postdienst van het land, om zijn cloud printing-oplossingen te leveren.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice; iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren;? Korea’s Minkonet zet inheemse object advertenties boven de VR streaming-dienst, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen