Salesforce koopt machine learning startup PredictionIO

Salesforce heeft machine verworven leren PredictionIO.

PredictionIO, een kleine startup die haar technologie open source biedt, zei dat het zal worden gebruikt om SalesforceIQ’s machine learning versterken. PredictionIO is een machine learning server.

De voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt, maar Salesforce is afronding van haar kunstmatige en machine learning technologie.

Gegevens wetenschappers gebruiken over het algemeen PredictionIO om modellen te evalueren, te creëren componenten en sample informatie.

Hier is een blik op een PredictionIO engine

Terwijl PredictionIO in SalesforceIQ zullen worden aangesloten, de machine learning server deskundigheid kruist met een schare van instrumenten die in Salesforce’s ivd cloud.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Hoe Salesforce ging open source voor zijn Thunder internet van de dingen wolk; Kan Salesforce voortdurend uit te breiden, wordt relatie besturingssysteem; Salesforce Product Strategy Day 2016:? Key aankondigingen

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie