Omleiding van het webverkeer naar China nog steeds een mysterie

Zes maanden na het webverkeer met populaire Amerikaanse sites en e-mail van computers over de hele wereld werd omgeleid naar Chinese servers onnodig, zijn internet watchers proberen te achterhalen waarom het is gebeurd en hoe om toekomstige ongelukken te voorkomen.

In ten minste twee gevallen sinds medio maart, hebben grote hoeveelheden van het verkeer op het internet is doorgestuurd naar China in de omstandigheden nog steeds in nevelen gehuld, Rodney Joffe, senior technoloog bij DNS (Domain Name System) register Neustar, vertelde deze website Nieuws in een interviewen deze week.

Het eerste geval gebeurde op 24 maart, toen de werknemers op exploitatie van het netwerk centra in verschillende delen van de wereld opgevallen dat het verkeer naar populaire sites zoals Facebook, Twitter, YouTube, en ongeveer 20 of 30 anderen in China werd doorgestuurd naar servers als gevolg van verkeer onderscheppen via een van de belangrijkste DNS root servers. Dit had als gevolg van het geven van surfers in de westerse landen een glimp van wat de Chinese internet gebruikers te zien krijgen wanneer zij proberen om toegang te krijgen tot websites die zijn geblokkeerd – foutmeldingen aangeeft dat de sites niet bestaan ​​of gecensureerde Chineestalige versies van de sites. Het is niet bekend hoe lang de situatie zich volgens Joffe.

Voor meer informatie over dit verhaal, lees webverkeer omgeleid naar China nog steeds een mysterie op deze website News.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september