De tablet achilleshiel: Het ontbreken van een fysiek toetsenbord

Een tablet hier, twee tabletten daar, tegenwoordig zie je tablet overal. Het merk is niet meer belangrijk, noch is het platform dat ze actief zijn. Het is tijd om de tablet is gegaan mainstream toegeven.

Dit heeft waarschijnlijk een veel te maken met de form factor: tabletten zijn zeer draagbaar, weegt weinig, en onder andere zijn erg goed web-apparaten. Dit appelleert aan mainstream consumenten die 100s van miljoenen van de dingen die hebben gekocht. Voor velen, tabletten zijn de beste vorm om de activiteiten die zij doen veel te voeren.

Dat geldt totdat de noodzaak zich voordoet om veel tekst in te voeren. Of het nu een verslag voor school of documenten te creëren voor de baan, dat is wanneer de tekortkoming van de tablet wordt gevoeld door velen.

Toetsenborden hebben de voorkeursmethode voor tekstinvoer al tientallen jaren, en niets is veranderd met de komst van de tablet.

Tabletten gebruiken scherm aanraking toetsenborden voor tekstinvoer, en voor sommige gebruikers ze niet echt zo slecht. De Windows 8.1-toetsenbord is heel goed als de vele Android-toetsenborden. Zelfs de iPad toetsenbord is OK, maar niet zo goed als die van de andere twee platforms.

Voor velen, dat valt uit de boot als je hebt om ze te gebruiken om veel van het schrijven te doen. Geen van de tablet toetsenborden zijn die goed zijn voor veel van de tekstinvoer. Touch typisten in het bijzonder kan gefrustreerd over het gebrek aan het typen snelheid met behulp van die kleine touch-toetsen op het scherm.

Degenen die niet type kan aanraken misschien graag het toetsenbord op het scherm beter dan de rest van ons. Ik heb een paar van zulke tablet-gebruikers ondervraagd, en ze zijn bereid om langer tekstinvoer met behulp van het apparaat geïntegreerde toetsenbord op het scherm te maken. Ik heb gehoord dat is omdat ze gewend zijn jacht-en-pikken typen, ook al is dat een tijdje duurt voor langere inzendingen. Ze doen toegeven krijgen geërgerd aan de ervaring van tijd tot tijd, echter.

Ik ben een schrijver, en dat maakt me een atypische tablet gebruiker te wijten aan de hoeveelheid van het typen ik doe. Gezien het aantal tablets ik zie in gebruik met fysieke toetsenborden, mag ik niet zo verschillend van de gemiddelde tablet gebruiker, echter. Ik ben blij met behulp van toetsenborden op het scherm voor korte vermeldingen, zoals het reageren op e-mail, maar langer dan dat en ik moet een fysiek toetsenbord voor beukende uit tekst te hebben.

Het platform is niet van belang in dit verband is het een functie van de manier waarop we hebben geleerd om te werken met computerapparatuur. Toetsenborden hebben de voorkeursmethode voor tekstinvoer al tientallen jaren, en niets is veranderd met de komst van de tablet. Wij willen tactiele feedback wanneer we typen op een toetsenbord, en de modellen op het scherm niet knippen.

Aangezien degenen die geen type kan aanraken lijken alsof toetsenborden op het scherm beter dan degenen die kunnen, misschien is het tijd om het onderwijs te typen stoppen op school. Geen zin het creëren van een leger van gefrustreerde tablet-gebruikers, want het is niet waarschijnlijk leien zijn weg straks elk gewenst moment. Ze zullen beter voorbereid in de toekomst bij desktops en laptops verdwijnen. OK, je weet dat ik ben een grapje, toch?

Voor alle duidelijkheid, er zijn zeker een aantal tablet-gebruikers dat het gebruik van toetsenbord op het scherm prima te vinden. Dat zijn de gelukkigen, hoewel, zoals de rest van ons hebben behoefte aan een echt toetsenbord om het meeste uit onze tablets krijgen. Dat is de reden waarom laptops zijn niet snel weg te gaan.

Ik ben hier niet klagen, ik ben heel blij met behulp van een toetsenbord met de tabletten ik zelf. Ik ben gewoon te wijzen op voor diegenen die van plan het kopen van een tablet die je beter had voorbereid te zijn: “Ik heb een toetsenbord” moment dat u waarschijnlijk zult ervaren als een hoop van ons.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Hoe kan ik gebruik maken van de iPad als een serieuze schrift; 2013 in perspectief: Het doen van het echte werk met de iPad, de beste iPad Air keyboards (hands on): januari 2014; 5 beste iPad mini toetsenborden

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Die ondersteuning van tablets op de werkplek, met name in BYOD-omgevingen, moeten zich bewust zijn van deze, ook. Het kan er goed uitzien op papier voor de werknemers gebruik van tablets sans toetsenborden hebben, maar dat is waarschijnlijk niet de manier waarop het zal werken. Windows 8.1 hybriden maken veel zin in dit scenario.

Ik hoor van een heleboel mensen die het gevoel hebben dat als je een toetsenbord met uw tablet nodig hebt, kan je net zo goed gebruik maken van een laptop. Dat klinkt logisch voor sommigen, althans voor degenen die vergeten kunt u de tablet los en gebruik het alleen. Zolang het schermtoetsenbord is draaglijk. En een fysiek toetsenbord is in de buurt.

Zie gerelateerde

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone